Fatum klubowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj wywalilo mi uszczelke spod glowicy

Cos ostatnio padlo nam na awarie Bestii. Jutro mam traske do zrobienia i pojade super mocna 90KM patatajka. O zesz w morde !!

Mimo, że fatum padło raczej na MV6-ki, już się boję odpajać mojego "rozrusznika" .

Trza jakieś czary czynić...

Pzdr

Witam w klubie

tutaj nie chcialem sie zapisywac ale takie zycie

gumy w zaciskach hamulcowych do wymiany, ściąga mi na lewo podczas jazdy, znów mi się coś w elektryce poluzowało i kichawka na niskich obrotach a dziś pod uczelnią zapaliła mi się kontrolka silnika!!!

Witam w Klubie spieszonych Kawalerzystów.
Moja od wtorku kwitnie na parkingu brak czasu i prostownika
PZDR Vincent

HEHEHEH
Ja mam problemy z rozrusznikiem
Odpale kiedy chce, ale kiedy naprawde jest potrzebna to ma humory.
Pozdrawiam

U mnie ostatnio podczas ruszania słychać jakieś stuki przy moście i generalnie coś osłabła.

Jest na to jakaś szczepionka ?

no a umnie bez zmian. do 3 tyś ciagnie a potem kiszka

A u mnie nie jest tak zle Wczoraj maly "SPEED TEST" 215 km/h No jak na rozrusznik to chyba wynik calkiem niezly

Witam,
u mnie też nie jest źle.
Od pół roku miałem ubytki płynu chłodzącego. Okazało się, że gazownicy nie zabezpieczyli dobrze przewodu, który oparł się o kolektor i krótko mówiąc przetopił
Dzisiaj byłem na darmowym przeglądzie w ASO.
Do wymiany prawa końcówka drążka i łącznik stabilizatora.
Przymierzam się do wymiany reflektorów na soczewki, ale coś Cleber się ociąga z podaniem mi namiaru na sklep.
A reszta cacuś glancuś.
Wczoraj wrcałem z Warszawy, średnia prędkość na 190km odcinku 145km/h

Pozdrawiam
Konrad

Witam,
u mnie też nie jest źle.
Od pół roku miałem ubytki płynu chłodzącego. Okazało się, że gazownicy nie zabezpieczyli dobrze przewodu, który oparł się o kolektor i krótko mówiąc przetopił
Dzisiaj byłem na darmowym przeglądzie w ASO.
Do wymiany prawa końcówka drążka i łącznik stabilizatora.
Przymierzam się do wymiany reflektorów na soczewki, ale coś Cleber się ociąga z podaniem mi namiaru na sklep.
A reszta cacuś glancuś.
Wczoraj wrcałem z Warszawy, średnia prędkość na 190km odcinku 145km/h

Pozdrawiam
Konrad

A to też dorzucę swoje 3 grosze
telepie mi się kierownica - zaczyna przy 80 kończy przy 100.Zmieniałem 2 tygodnie temu tarcze i klocki z przodu, ale to wina kół bo jak zmieniłem dla testu na zimówki to nie ma problemu. Trzeba będzie odwiedzić jakiegoś wyważacza.

u mnie tez uszczeleczka pod glowica grubsza robotka sie szykuje ale niepoddawac sie !!