Stojaczek ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie, co powiecie na taki STOJAK

Właśnie wszedłem w licytację.... za takie pieniądze to sie przyda.

McGyver zrobiłby to tak ...

Stary stojak od choinki, 2 rurki aluminiowe od namiotu, 4 śrubki przełożone przez wywiercone w rurkach otwory, 4 podstawki plastikowe pod doniczki

Koszt w zasadzie żaden ...

Przepraszam HenBas za żart

[ wiadomość edytowana przez: Andrzei dnia 2003-10-18 22:41:42 ]

Andrzej, z tego zestawu McGyver'a mam jedynie te 4 śrubki

HenBas - od czegoś trzeba przecież zacząć

A tak poważniej to poszukałbym tego "przyrządu" w jakimś TESCO albo innej Biedronce, bo na oko wygląda mi to na koszt ok 30 zł.

No... 3 metry gazrurki + kilka minut pracy spawacza = 20 zł!!!!

A Piotr znowu swoje! ...co Ty chłopie masz wszystko, wszędzie za darmo ???? ....nie jesteś zainteresowany to przyhamuj i przeczytaj inny temat...Krytykujesz i obcinasz każdego kto ma albo znajdzie nowy pomysł!!...aż niesmacznie!

MACIEKGT - widzialem dzisiaj cos takie (dokladnie takiego) we Wrocławiu w LIDL (market typu Biedronka) nie zwrocilem uwagi na cene ale jutro bede to dam cynk ale wydaje mi sie gosc przesadza z ceną...

Cytat:
2003-10-18 23:51:50, bogdan1 pisze:
A Piotr znowu swoje! ...co Ty chłopie masz wszystko, wszędzie za darmo ????

Za 20 zł - tyle ile jest warte, a chcąc obniżyć koszty do 10 zł to pójdę do teścia aby mi to zrobił.

to dlaczego tego nei zrobisz za 5 u jeszcze kogoś ?
Piotrek czy ty w każdym temacie dotyczacym właśnie czwegoś takiego jak ten stojak musisz wstawić swoje dwa grosze co do tego jak dużo lepiej ty bys to zrobił sam bez wydawania pieneidzy ?

Cytat:
2003-10-19 11:35:17, Lasombra pisze:
to dlaczego tego nei zrobisz za 5 u jeszcze kogoś ?

1. Po co
2. Nie chce mi się

Cytat:
Piotrek czy ty w każdym temacie dotyczacym właśnie czwegoś takiego jak ten stojak musisz wstawić swoje dwa grosze co do tego jak dużo lepiej ty bys to zrobił sam bez wydawania pieneidzy ?

Wyraziłem swoje zdanie - i nigdzie nie napisałem, że zrobię to bez wydawania pieniędzy.

Niestety Piotruś ale w pełni zasługujesz na mało zaszczytne miano "Forumowa ZRZĘDA !" Popatrz na swoje posty!!...98% z nich to krytyka innych a dokładniej innych pomysłów!
Nie jest możę przyjemniej wykrzesać z siebie odrobinę optymizmu /i obiektywizmu ! /?...będzie łatwiej nam i Tobie, gwarantuję!! ....a jak już naprawdę nie możesz dać na luz to po prostu nie wypowiadaj się publicznie na forum no bo po co skoro Twoje zgryźliwe uwagi nic oprócz fermentu nie wnoszą??
Aaaaaa!!!...życie jest ciężkie więc z całego serca życzę Ci uśmiechu!!....iiiiii normalnie muszę Cię zobaczyć może Ty masz 78 lat co by nieco usprawiedliwiło negatywizm?!...mam nadzieję,że Katowice to niestraszna Ci odległość i zobaczymy się na kloejnym zlocie??
Miłej Niedzielli

1. Krytykuję... no wyrażam swoje zdanie
2. Na zlocie się nie spotkamy - z zasady nie jeżdżę, ale zajrzyj na moje www - zobaczysz zdjęcie - swoją drogą czuję się na 50 lat - bo ile można żyć.
3. Zmieniłem podpis pod swoimi postami "na właściwy"

...wreszczie trochę "puściłeś"....a co do zlotu to dlaczego nie?....zasady są po to by je łamać

Bogdan, podejrzewam, że nasza "ZRZĘDA" ( delikatnie powiedziane !) nie pojawi się na żadnym zlocie z wiadomych przyczyn - jego auto to syf, kiła i mogiła, o czym sam zawsze pisze !

A tak w ogóle piotr-ek - weź i odwal się !

Sorry, ale moje hamulce już nie wytrzymują

O!!! HenBas!! ale Ciem ruszyło! ...Ty naprawdę jezdeś zdolny do takich nerw??? ...no tiaaak w końcu to Twoje "znalezisko" zbluzgał Piotruś ...eeee tam nie przejmujta siem Panowie (HB i P)!!...Słońce świeci będzie lepiej!!

Bogdan, i tak odezwałem się niezwykle grzecznie

A niech to ...
Widzę, że mój żart McGyvera przerodził się w Forumową sprzeczkę
Co prawda przeprosiłem za niego (żart) na samym początku, ale na drugi raz się zastanowię, czy coś co napiszę w dobrej wierze (i ku małej uciesze) nie stanie się powodem do niepotrzebnych "docinek" różnych "zrzęd" ...

HenBas - gdybym był wiedział, że tak się stanie to bym tego nie pisał.

A stojak sam w sobie, to bardzo pożyteczna rzecz, pod warunkiem że ma się garaż na przechowywanie opon.

Cytat:
2003-10-19 14:28:12, Andrzei pisze:

A stojak sam w sobie, to bardzo pożyteczna rzecz, pod warunkiem że ma się garaż na przechowywanie opon.

I tylko o to mi chodziło umieszczając ten post z linkiem na Forum
Andrzej, to nie Twoja wina, że piotr-ek tego nie kuma

PS.
Piotr-ek, Piotr-ek - popraw się, nie zrzędź i uśmiechnij się

Mam przynajmniej pewność co do jednej rzeczy, że przy minus 25 mi odpali i że hamulce nagle nie odmówią posłuszeństwa! Ale to oczywiście złom i gruchot!