MotoNews.pl
3 Fiat 125p - Co to za lampy ?? (28239/0)

Fiat 125p - Co to za lampy ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co to za lampy z jakiej to furki ??

Żuk

to raczej nie byly lampy z zuka.zuk mial wypukle,takie wystajace,a te sa plaskie

Cytat:
2003-10-19 14:38:01, Poochaty pisze:
to raczej nie byly lampy z zuka.zuk mial wypukle,takie wystajace,a te sa plaskie

no wlasnie to nie zuk to cos innego tylko co ??

tego fiacika kolega dwa razy widział u mnie na wsi, ale jezdzi teraz juz bez napisu abarth po bokach, o tych lampach to sie wczesniej zastanawiałem ale nic nie moge skojażyc od czego to jest, od żuka na bank nie

najwiekszy konkretny opis byl w GT ale na temat lamp nic nie bylo z jakiego auta pochodza

Nio ja takze nie wiem z czego to lapmki - ale znajac siebie, majac DF-a skombinowalbym wneki lamp od zuka a klosze elegancko dociął z oryginalnych fiatowskich lamp, tak aby niebiescy koledzy sie nie czepiali... Potem tylko potoczyc eleganckie obwodki z aluminium, wypolerowac na polysk, lakierek na to i ogien

Chyba ze ktos chce zalozyc takie lampki - tyle ze nie wygladaja juz tak dobrze i ladnie jak te wyzej

w czarnym pick-upie jakoś wyglądają

na moj gust to te lampki sa zrobione z przeciwmgielnych i cofania ktore sa do kupienia w kazdym sklepie mot.

Rany nie zabijcie mnie caly czas nie mam czasu wrzucic opisu tego fiacika a juz wam dawno obiecalem Lapmy sa o ile dobrze pamietam albo od jakiegos autobusu albo od trolejbusu

pozdr

p.s. jak rany wrzuce ten opis obiecuje

te pierwsze to jak na moje oko z jakiegos starego amerykanca, jakis ford, cos mie sie takiego kiedys obilo o oczy..

a mi sie wydaje ze te pierwsze sa od fiata 850 sport

wiele firm produkujących oswietlenie ma w swojej ofercie lampy uniwersalne np: Hella robi tego typu lampy....

Pozdr OSS

Lampy sa od autobusu Solaris Urbino...Produkuja te autobusy w Poznaniu
Pozdro600

dużo tych autobusów w sieci i jeszcze nie znalazłem ani jednego który byłby sfotografowany od tyłu a szukam zeby zweryfikowac twoja wypowiedz el_comendanto

jak widać ma zespolone lampy, czyli chyba jednak nie Solaris Urbino - a może jakiś inny ?

[ wiadomość edytowana przez: Grzechu dnia 2003-10-19 19:14:52 ]

moze nie ta ewolucja solarisa ?
Na jednej stronie była historia i firma zaczynala od robienia wagonów kolejowych i ciufci

http://ams1.lo3.wroc.pl/tomek/duze/22572.jpg

tu jest foto tego solarisa

One sa pojedyncze....To badziewie naokolo lamp to plastikowa maskownica...W Warszawie jezdzi tych kabanow multum,wiec mialem czas aby sie przyjrzec
W tym momencie moge zalozyc sie o krate browca,ze to lampy od Solarisa...
Sa jacys chetni???
BTW...Podobne widzialem kiedys w jakims Lamborghini....ale te sa z Solarisa
Pozdro600

Hehe lampy mogą być od solarisa, ale tak jak zobaczyłem foto pierwszy raz to pomyslałem o garbach bo widziałem kilka z takimi światłami(dostepne w sklepach do przeróbek garbuska)!!