| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-10-19 19:21:39 NIo postanowiłem pojezdzić moją bestią troche na PB zatankowałem do pełna bak oczywiście Vpowera 95PB nio i róra zwykła jazda jak zawsze trasa miasto i tak standardowo i co a no czad jak zadko 34L na 230km to się nazywa ekonomiczna bryka hehehe jaki z tego morał.????? moje auto nielubi PB.!!! |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-10-19 19:33:25
O to, to .... Raczej to drugie A tak wogóle, to wydaje mi się, że przed testem trzeba było zresetować komputer. Może wtedy byłoby lepiej |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-10-19 23:26:46 Mnie zawsze palił więcej na 98 albo Vpower. Ale to jest chyba normalne bo nasze silniki są dostrojone do 91 oktanów (oficjalnie 95). Krótko mówiąć benzynka z większą ilością nawaniaczy wypełniaczy i substancji stukowej (nie pamiętam jaki to związek |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-10-20 09:42:34 Maciek czytaj ze zrozumieniem napisałem Vpower 95.!!! nie 99+
Ale to i tak nieważne jakie by to paliwo niebyło to i tak zezar by 15L chodzi tylko o fakt apetytu jednostki napendowe.! po prostu nalerzy teraz zrobic reset kompa i potem sprawdzić wyniki powinny wrocic do normy ale jakoś narazie niemam nadchnienia do jazdy na PB chyba wiadomo czemu |