Gdzie jest Gomall ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam po dłuższej nieobecności na forum, nie mogę znaleźć Gomall'a na liście klubowiczów, czy zostełem "wylany", czy może oślepłem ?

Miałem ostatnio dużo pracy, trochę czasu spędziłem w delegacjach i stąd moja chwilowa absencja, poza tym zaczęła mi się notorycznie psuć Omesia, miałem tego dosyć więc ją sprzedałem. Chciałem kupić MV6 ale nigdzie w ten czas nie było takiej na jaką byłoby mnie stać, nadażyła się okazja i kupiłem z niemcowni dobrze utrzymaną ... beemkę, (tak, wiem ale już śpieszę z wyjaśnieniem) - TO TYLKO CHWILOWO, na wiosnę ją sprzedam i kupuję MV6. Proszę mnie nie linczować tylko dlatego że nieopatrznie kupiłem bawara ale nie mogłem pozostać bez samochodu, a wszystkie inne były za małe.

Pozdrawiam

Czolem !!

To, ze masz "baware" to my juz wiemy

Co do zmiany statusu w klubie to poczytaj posty... sporo sie zmienilo.

Pozdrowionka !!

Witaj

wszyscy myśleli, że jak już jeździsz ludowym autem bawarskim to koledzy omesiarze zaczęli ci śmierdzieć, no ale jak widać nie jest tak źle.

No i jakieś fotki tam w profil powkładaj to zobaczymy na co zmienił stryjek siekierkę.....

pozdro

Cytat:
2003-10-20 11:19:24, dARTi pisze:
Witaj

wszyscy myśleli, że jak już jeździsz ludowym autem bawarskim to koledzy omesiarze zaczęli ci śmierdzieć

No wiesz co ... (teraz kiwam głowa na boki)

Gomall przeczytaj wątek o zmianach a wszystko będziesz wiedział.

Gomall a dresy masz ?

Wlasnie !! Chcemy zdjecie dresiku w profilu

Wiedziałem, wiedziałem tylko się zastanawiałem kiedy padnie to pytanie i masz kurza morda raptem 22 minuty.

He,he,he - jak to śpiewał Kazik:

"Jebał was pies, oddajcie nam dres!!!"

Pzdr.
To tak mi się tylko przypomniało.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2003-10-21 08:57:48 ]