Czekam na zdjęcie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
..... a jak u was ????

W Poznaniu wiedzialem juz kilka razy takie cudo. Stoi na poboczu obok zaparkowanego "cywilnego" samochodu a 200m dalej stoi radiowoz i haltuje szybkich Bolkow.
Podobno na jeden z radarow stojacy pod wiaduktem ktos zrzucil plyte chodnikowa. Ale trafil nie w radar a w maske samochodu policjanow. Nie wiem jak to sie zakonczylo.

U nas stoją od 2 tygodni, ale są na tyle leniwi że nawet nie chce im się wyjść z samochodu. Ciekaw jestem jak wyjdę na tym zdjęciu

Taaa u nas po wsiach takie rozkladaja,razu pewnego gnalem na uczelnie i tak radiowoz stal za lukiem ze nawet nie zdazylem hamulca wcisnac,nie zareagowali,slepe #$%^ pomyslalem cieszac sie w duchu i dziekujac bogu,za tydzien zadzwonil telefon w ktorym miły pan z cieplym glosem poinformowal mnie zebym sie zglosil na komende i wzial papiery...byl mily nawet probowalem cos zagadac czy jakis rekordzista byl i wogole...powiedzial ze byl..w sumie ja! Ehh nawet sie im juz suszarek niekce trzymac!! Wot technika

Hej
u nas podobnie jak w Poznaniu, widziałem taką maszynkę jakiś czas temu ze dwa razy, jak była na testach chyba, ale potem znikła jakoś to nie wiem czy w ogóle zakupili. Stoją z suszarkami tam gdzie zawsze

U nas kupili 2 takie, obstawili miasto na wlotach tabliczkami "kontrola fotoradarowa", podobno mają zrobić kilka słupów do "wieszania" ustojstwa z zachowaniem ich mobilności (nigdy nie wiesz, czy w skrzyneczce jest i cyka), ale i tak największy zarobek mają z wożenia i stawiania ich "luzem" po mieście...

Pzdr

W Szczecinie tez z tym cudem szaleja
Nie wiem na ile to jest prawda, ale slyszalem pogloske, ze aby uniknac uwiecznienia nr rej. pojazdu wystarczy ja spryskac bezbarwnym lakierem do wlosow z brokatem

Całkiem niedawno była mowa o antyradarach, padały stwierdzenia że to się tylko na autostradach przydaje lub przy fotoradarach.
Panie i panowie zaczęło się

[ wiadomość edytowana przez: Skee dnia 2003-10-21 08:26:30 ]