Klub 131 ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witka
gdzie jest jakis klub 131 ?
a moze znacie jakies polskie strony o 131??
potrzebuje manuala itd ...
pozdro i tx za odzew

poki co chyba nic takiego na razie nie istnieje, moze ktos zalozy?

strone moge zrobic jak mi dostarczysz materialy
wlasnie takie ktorych szukam
ja mam wloski manual jedynie

a i jeszcze - podobno siedzenia z poldka pasuja do 131
tak / nie ?

[ wiadomość edytowana przez: Abarth-GMR dnia 2003-10-22 16:21:04 ]

a co potrzebujesz. mam tego troche, ale fiat jeszcze nie jest gotowy na 100%, trzeba go poprawic i doskladac. fotki jak chcesz to bierz z mojej stronki, moge sie do klubu przylaczyc jak taki bedzie istnial

Cytat:
2003-10-22 16:19:54, Abarth-GMR pisze:
(...)
ja mam wloski manual jedynie
(...)

Nic tylko tłumaczyć...

A taki 16-to stronnicowy manual w PDF'ie sie przyda na coś??

ja sie chetnie przylacze, a co do stronki- kiedys sie zajmowalem stronka o 131, mam troche materialow i troche doswiadzcen z tymi samochodami (w rodzinie do tej pory bylo chyba 8 jezdzaccych + 3 na czesci 131, wiec troche doswiadczen sie zebralo )

szkoda ze nikt nie ma ochoty wysyłac materiałow na temat takich fiacików na f&f. Nie dziwne ze jestesmy kojarzeni glównie z klubem malucha jak tylko maluchowcom chce sie o czyms pisać i przybywac na spociki...
my jestesmy otwarci na propozycje

Koniu: na razie to i tak nic nie napisze bo musze sie zajac autem- mam pognieciony dach, maske, polamane lusterka i potluczona przednia szybe, ze o powyrywanych wycieraczkach nie wspomne (zaparkowalem na nieodpowiednim parkingu pod szkola i komus sie moje auto nie spodobalo). A materialy ktore mam sa raczej w formie papoerowej lub w postaci doswiadczenia.

Koniu kiedyś Ci posłałem artykuł z premiery z genewy z 76 roku ale cisza....

pozatym trza coś ruszyć F&F w kierunku starszych mniej popularnych Fiaciorów...Panowie do dzieła...

a co mam przepisac artykuł 5 zdaniowy ?!
Bedzie dzial skany i tam sie bedzie ladowało takie materiały.

wiec tak - materialy wyslijcie tutaj : 131@sokol owski.com.pl
ja zbiore to do kupy i wystawie gdzies - przy okazji taki nieformalny KLUBIK SYMPATYKOW 131 mozemy zalozyc ...
raczej w sensie zbierania info i dzielenia sie opiniami ...

jestem teraz na etapie odnaleznienia 131 diplomatico w hiszpanii
jest jeden na sprzedaz - czekam na informacje o samochodzie i zdjecia

mam tez mase materialow po angielsku wlosku niemiecku hiszpansku (seat) itd , wystawie skany najciekawszych (np rajdowe 131 z ksiazki RAlly Cars by reichard klein itd

ale to jak wszystko troche potrwa ....

pomozecie zaczac ) ?

[ wiadomość edytowana przez: Abarth-GMR dnia 2003-10-23 16:09:19 ]

a oto i diplomatic - taka fotke dostalem wlasnie z hiszpani, ma toto 2.0 dohc. wiecej informacji podam jak dostane )

ps z adresu mailowego w poprzednim poscie usuncie spacje sa specjalnie zeby mnie spamerzy nie zalali )

no to jak tak sam ze soba gadam to jeszcze sobie filmik pokaze ...
troche wazy (8 mb) ale WARTO )Sciagaj ...

Mam prospekty seata 131 diplomatic- smeisznie to wyglada- technologia fiata a podpis Volkswagen group W sumie to normalne supermirafiori (ten model najmneij mi sie podoba- jest najbardziej plastikowy ze wszytskich 131) z atrapa od ostatniedo diesla.

a mozesz je zeskanowac?

mam to z jakiejs hiszpanskiej stronki- wlasnie w foermie skanow. moge Ci podeslac na maila (jesli oczysiscie chcesz

P.S.

Wlasnie stalem sie posiadazem ABARTHowskiej kierownicy z naba i znaczkiem (skorpionik). Jest sliczna!

jasne dawaj ))

Ja już raz wyszedłem naprzeciw wszystkim sympatykom tego auta i nawet miałem zamiar zrobić stronke o tym fiacie ale widze że też wpadłeś na ten pomysł może razem coś storzymy ???

SIEMKA JA WYRWAŁEM SUPERMIRAFIORI 1300TC.ODPALIŁ ZA 3 RAZEM PO CHYBA 2-UCH LATACH.BUDA SIĘ ROZLECIAŁA ZOSTAŁA SKRZYNKA I SILNIK MOST MI UKRADLI.CZY KTOŚ MA JAKIEŚ DANE PARAMETRÓW SILNIKA I SKRZYNKI???.HĘTNIE WSTĄPIE W SZEREGI KLUBU MIRAFIORI

Insekt - spoko ) zapraszam zbieraj materialy i cos sie skleci
KN2L - poszukam