[OT] Fajny Seat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...cos mi przypomina

ciekawe jakby DF wyglądał z listewkami na burcie

Ten fiacik juz gościł na naszym forum. Ale tylko z jednego ujęcia. Muszę powiedzieć ze wyglada zwłaszcza z przodu bardzo ciekawie, praktycznie tak jak ostatnia wersja fiata 124 tylko ze z kwadratowymi światłami. No i oczywiscie silnik lepsiejszy niż nasz
Polacy jak zwykle zrobili życiowy interes....

nie no furka super! piekny seacik!!

a z tego co wiem polacy mieli licencje na silniki DOHC... tylko bodajrze moskwie to nie pasowalo i nigdy u nas takich motorow nie produkowano.... a szkoda

moj znajomy z bierzanowa ma takiego, do remontu....{jego to seat 124 d chyba ciut starsza wersja}

Cytat:
2003-10-23 11:06:23, Bart128 pisze:
moj znajomy z bierzanowa ma takiego, do remontu....{jego to seat 124 d chyba ciut starsza wersja}

może znajomy ma internet ?? i mógłby popstrykać foty itp,,,

znajomy ma net, nie wiem czy ma fotki swojego seata, to 6 czy 8 jego auto czekajace na remont, ma troszke inne lampy z tylu,podobne do tych w argencie, w sumie to teraz wyglada malo ciekawie, wiadomo czeka na remont.....

a swoja droga hiszpanie maja talent do robienia dziwolagow z aut fiata... ten seat akurat im nawet sie udal, tyl od 125 specjal mk2 przod od 124 specjal... calkiem ok ale np seat 133 czy seat 128 sport...ojojoj tu sie nie popisali.tak samo argentynska JAVA i ich 125 coupe... no niby ladny ale to powiekszony 850 sport z elementami 124 coupe... nie za bardzo im wyszly proporcje auta...

Cytat:
2003-10-23 11:06:23, Bart128 pisze:

gdzie to auto stoi?? mieszkam w pobliżu