| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-10-23 23:52:54 W tej chwili z tego co mi wiadomo to nie ma już próbnych tablic. Są tylko tymczasowe dowody rejestracyjne,numery zostają te same. Na tablicach próbnych mozna było przekraczac granicę,ale trzeba było wrócic przed upływem terminu ważności pzdr Grzesiek |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-10-24 00:42:46 Faktycnzie juz dawno nie widziałem auta na białych blachach z czerwonyni literkami i cyferkami. Czyli co - wycofali je czy jak? |
bartos SYMPATYCZNY GOŚĆ samochodzik Stalowa Wola | 2003-10-24 08:04:08 Jest dokładnie tak jak napisali Grzesiek i Lewy |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-10-24 11:41:03 Hmm,sąsiad kupił toyotę w Hajnówce, i nie dostał czerwonych tablic
Paweł kupił 2130 z tego co pamiętam gdzies w warszawie albo obok,zarejestrował w Krakowie i próbnych nie dostał.Z tego co mówił to tylko próbny dowód rejestracyjny dali, a tablice normalne. Z nimi to nigdy nie wiadomo co wymyślą. Ja np w styczniu czy lutym 2002 przerejestrowałem auto (poprostu zmiana mijesca zamieszkania,własciciel ten sam) i też wydali próbne tablice. |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-10-24 19:15:32 Jak kupujesz nówkę z salonu,to idziesz z zaswiadczeniem z salonu o zakupie auta,tam są wszystkie dane i na tej podstawie wystawiają ci normalny dowód rejestracyjny. |