Pewien filmik [126]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.126fan.sk/files/down/video/stv2.rar

moze ktos mi powie o co biega w nim bo nie mam muzycznej w kompie (reportaz w jezyku slovackim )

ciekawe jakie to felgi ma w tym maluszku. calkiem ciekawy wzor.

hmm, od razu powiem że nie znam słowackiego ale po zapuszczeniu sobie tego filmika tak z 10 razy doszem do wniosku ze mają ten sam problem co u nas LINK4 . czyli mianowicie ze nie chcą rejestrowac aut składaków i zmodyfikowanch mechanicznie np. z silnikami 900cc .. te ostatnie słowo --- zdać znaczy dosłownie wyrzucić/skasować wiec mozecie się domyśleć co czeka w niedalekiej przyszłości słowackich amatorów tuningowców.. no chyba że na tor, jedynie..
mam nadzieję ze rząd słowacki podejmie jakąś sensowną decyzję..
P.S. zauważyliście tą starą babcię która pcha się w ruch uliczny tym białym kantem? gdzie ona tam się pcha?...

A ja mysle ze inaczej.

Stare auta jak skód , ład , fiatów nei chca ubezpieczac normalnie tylko jakas inna grupa.
Duzo wieksze składki dla starych aut ....
Ale glowy nei dam.
aha te felgi z malca matuska kupił za mała kase - poleca do jego 200 konnego malucha .

U mnie też ze słowackim cieniutko ale moim zdaniem biega o to iż połączyli ubezpieczenie dla autek o niższej pojemności z autkami o większej pojemności przez co wzrosły im składki ale mogę się mylić