A co z fso 1500...(poskim fiatem?!)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
od niedawna jestem sympatykiem Waszego klubu ( mam taka nadzieje ) i zauwazylem ze ciezko u Was o kanciaka z pod znaku fso... a szkoda. bo przeciez najpierw byl fiat... pewnie kilku klubowiczom sie noz w kieszeni otworzyl po tym stwierdzeniu ale to prawda... czemu wiec nie kultywowac tradycji ? trzeba bedzie zwerbowac wiecej kantow bo to bez watpienia piekne auta... moj pochodzi (nie, nie z chrzanowa... )z 87 roku, przeszedl ostatnio kapitalny remont blachy wykonany wlasnorecznie... dlatego tez miejscami widac jakies nierownosci... znajomy lakiernik prysnal mi go na czerwony redracing i wyglada calkiem calkiem... mam nadzieje niedlugo zakonczyc remont i pokazac sie na jakims zlocie (narazie wstyd..hehe stare zderzaki i kilka rzeczy do skonczenia,,) a propo to gdzie macie jakis spis zlotow na najblizszy czas? czy w gre wchodza tylko spontany? to znaczy info pojawi sie na biezaco na forum? jak bedziecie o czyms myslec to wezcie pod uwage malopolske (krakow?!!) to chetnie Was poznam i pokaze zlomka...

pozdrawiam wszystkich Klubowiczow i Oczekujacych
k1cyprys
szybkich samochodow i pieknych kobiet albo na odwrot

noz w kieszeni?a czemu tak sadzisz?jak fso to fso nie ma znaczenia czy to kant czy borewicz,tylko jakos tak sie sklada ze tych pierwszych jak na lekarstwo ja sam mialem pierwsza fure 125p piekny 1300 z 1980roku w kolorze Yelou bachama

jak masz bryke marki FSO to alles gites!! i nikomu sie nóż nie otworzy!!!

Spoko spoko nie bijemy tutaj No a zlot np był w sobote w Krakowie Kant czy Borewicz = FSO i to jest ważne!!!
No ja tez z Kraka jestem więc jest nas coraz więcej

w sobote w krakowie na zlocie bylem ci co byli to wiedza ktory to moj fiat bo byl tylko jeden kanciak na zlocie taki czerwony... fajnie ze nie bijecie mam nadzieje ze fiacikow przybedzie...
pozdrawiam wszystkich z pod znaku fso

k1cyprys

a no to witam my sie poznalismy na zlocie!!! Ja mam grafitowego Poldka

no to spoko...

Kanty są mile widziane zawsze to mówie

Chciałeś Kanta to masz kanta! Oto jestem ja z kolejnym kantem rocznik 1991 Red power! A tak wogóle to Kant is the best!!

no ba i to do tego z opola

południe RULEZZZZ

Yeaaa we are the best strasznie nas dużo na południu, chciałbym zobaczyć kiedyś taki zlot gdzie byliby wszyscy!!! To byłoby coś

hmm....wszyscy i jezcze tochetak co najmniej ze 60 bryczek

taaa wyjazd na autostrade a tam dodatkowe 10 poldków (tyle ze niebieskich z białymi drzwiami)

No pałkarze też ludzie i Poldkami jeżdzą, ..... trzeba ich kochać

i dawac buzi lub do

Buachachachacha jak pamiętam ktoś tu kiedyś o zboczeńcach mówił hehe ale to było dobre

ja też mam fso 1500... fiacik 125p.. cool wozik, trzzyma sie jak na swoj rocznik '78- swoje wyciaga... FIAT Jest SPOX...

==>>DARREK<<==