| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2003-10-27 22:24:46 sprawa wyglada tak kumpel kupil sobie dfa na czesci, autko na chodzie tylko do dlugich tras sie nie nadaje bo ma dosc uszkodzona chlodnice - Jest nie ubezpieczone i nie zarejstrowane - Czy na holu mozna wiezc takie cos? jesli nie to: ***- Ile kosztuje wynajecie lawety? Moze ktos wie skad ja dorwac w rzeszowie?*** *dla ludzi spoza regionu ktorzy nie wiedza to jest to odleglosc 60 km pozdrawiam |
KN2L W-WA | 2003-10-28 09:33:41 WITAM ŚRADNIO LAWETA TO KOSZTUJE 60-100PLN.NIERADZE CHYOLOWAĆ BEZ MOTYLA LUB LAWETY MOŻNA SIĘ NARAZIĆ MINIMUM NA 3500 PLN KARY ZA BRAK OC |
KN2L W-WA | 2003-10-28 09:53:11 BEZ OC LUB LAWETY NIEDARADY |
Insekt 2xFiesta mk1 xr2 Bytom | 2003-10-28 14:23:55 To ja jeździłem dwa tygodnie komarem bez rejestracji normalnie po mieście tylko musialem uważać na patrole jak jakiś zobaczyłem to sie gdzieś skręcało albo chowało |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-10-28 17:10:14 W moim otoczeniu do tej pory było już kilka maluchów jeździło na jednym komplecie papierów i tablic, nigdy tego jakoś nie sprawdzali przy kontrolach.
Tak jak wspomniano są dwa wyjścia (w rozsądnej cenie): 1. Tablice i papiery z innego auta (najlepiej jeszcze tabliczke przerzucić) i tak zabrudzić nr silnika i wybite na nadwoziu żeby nie były zbyt łatwe do odczytania. do tego z 200 zeta dla ewentualnych "kontroli" (ech ta korupcja) - w ostateczności trzeba się chwytac wszystkiego. Oczywiście nie po głównych drogach tylko jakimiś bocznymi i najlepiej mieć jakiegoś "pilota". 60 km to nie jest az taki wielki dystans. 2. Na pakę jakiejś ciężarówki wujka (ciotki(?)) - na pewno masz kogoś z ciężarówką w rodzinie. Laweta to już dość drogi interes ale za 200 powinieneś coś znaleźć. Zastanów się co się bardziej opłaca i do dzieła! ps. Powodzenia |
ThomasTsT Opel Corsa Łódz | 2003-10-28 17:22:30 Mozesz jechac na żywioł.... |
kipra F&F Wolny Słuchacz :) Duzy Fiat rzeszow | 2003-10-28 19:52:05 hmmm widze ze tu jest temat o mnie poruszany. hehe no wiec sprawa sie wyjasni w ciagu tygodnia . a dokladnie bedzie trwala okolo tygodnia a zaczyna sie jutro . poniewarz jedziemy w 3 samochody z 5 diaxami i rozprujemy do na czesci . czesci przywieziemy a reszta do sasiada za plot . to jest najtansze wyjscie . atrakcyjna cena z fiata nie bedzie tak atrakcyjna jak przywioze je w calosci . a rozbite ... po co mi .... wazne by organy na przeszczep byly git . Porobie doozo zdjec . Dejta tu sprawa dla ciebie wez kamere nakrecimy jak .... ty juz wiesz co nakrecic . pozdrawiam |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2003-10-28 20:59:05 dzieki za wszystkie odpowiedzi Generalnie to strasznie ciezko cos takiego przewiezc Jeszcze raz dzieki i czekam na kolejne sugestie |