OT:Polecam HRASD

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czyli HotRod American Street Drag gierka super nawiazuje do znanej starej polskiej gierki Street Rod. Kupujesz fure grzebiesz scigasz sie itd na prawde super ... a teraz screeny

pozdr

to ja juz wole rozebrac jakas natasze, buahahahaha!

No tak nie przepuscilem mojego posta przez oprogramowanie CBSPNC (Co By Sie Pagan Nie Czepnal) hehe

pozdr

ach ty moj odosobniony fanie gierek komputerowych! jak czytalem pierwszy raz twojego posta, to sie zastanawialem jaki gierek, jakis post polityczny, co ma wspolnego edward z gierkami? hehehehe! moze bys podeslal jakies gole cyberpieknosci, ale mlode!!! moga byc w trakcie okresu.

Cytat:
2003-10-28 11:40:57, pagan pisze:
moga byc w trakcie okresu.

Ty masz jakies dziwne upodobania Pagan... ja wiem, ze dobry kon to i po blocie pojdzie, ale....

Cytat:
2003-10-28 14:21:41, KiLeR pisze:
Cytat:
2003-10-28 11:40:57, pagan pisze:
moga byc w trakcie okresu.

Ty masz jakies dziwne upodobania Pagan... ja wiem, ze dobry kon to i po blocie pojdzie, ale....

Biorąc pod uwagę że to cyberpiękności to się nie pobrudzi

Pagan ty wieprzaku
A gierka trochę grafiką przypomina "Hard Truck 18 Wheels of Steel"

troche bedzie

ale jak jesteśmy w temacie gier to brat przywiózł mi kierownice i kazał trenowac na Lanci Stratos z Colona McRae jazde zimowa
powiedział ze jak nie zobaczy efektów to zabierze mi kluczyki od poldka

Ale masz brata Powiedz mu ze jak bedzie borewicz w colinie to bedziesz trenowal a tak phi

pozdr

Cytat:
2003-10-28 17:51:55, thaniel pisze:
Ale masz brata Powiedz mu ze jak bedzie borewicz w colinie to bedziesz trenowal a tak phi

pozdr

jest bo małem ale sie gdzies za po(l)dział

Cytat:
2003-10-28 16:29:36, bodziot pisze:
troche bedzie

ale jak jesteśmy w temacie gier to brat przywiózł mi kierownice i kazał trenowac na Lanci Stratos z Colona McRae jazde zimowa
powiedział ze jak nie zobaczy efektów to zabierze mi kluczyki od poldka

to może w realu poćwiczysz.... wyczucie samochodu, prawidłowa pozycja za kieronicą.... i inne tam takie gatki... zawsze taniej niż kierownice kupować...

ta gierka to nowość czy staroć?Bo tam gdzie kiedyś grało się w piłkę to nie mają.

Czy w tej grze to ścigasz się tylko po prostej?Bo na Screenach tak to wygląda.

Cytat:
2003-10-28 20:05:19, polonezcaro pisze:
to może w realu poćwiczysz.... wyczucie samochodu, prawidłowa pozycja za kieronicą.... i inne tam takie gatki... zawsze taniej niż kierownice kupować...

jak bym miał samochód w realu to bym na nim ćwiczył ale sie wciąż remotuje wiec zostają mi wirualne treningi

Tak scigasz sie po prostej (co nie jest takie latwe) czy gierka jest nowa czy stara to nie wiem

Pochwale sie wlasnie sklecilem camaro 880HP jeszcze nie umiem go opanowac ale czasy robi tak 9,50

a skad to mozna zassac??

Voy

zobacz tu link

niedlugo bedzie

pozdr

Dla zainteresowanych jak klikniecie w link w poscie wyzej to na koncu tamtego topika jest link gdzie mozna zassac

Prosba co by sie zastosowac do Prosby bo nie bede wiedzial kiedy mam kompa wylaczyc

pozdr