Belgijska wyprawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
podczas wyjadu do mojej siostry do bruksleli w drodze powrotnej "zahaczyłem" o miejscowość morstel gdzie oodwidziłem SUPER ZARĄBISTY Garaż... mianowicie o Abarth GMR. Najpierw w drzwiach "powitał" mnie Pan Guy Moerenhout, a potem rozmawiałem z P. Pawłem =)) Serdeczne dzięki za b. miłe przywitanie.
Panowie, to co tam zobaczyłem po prostu zmiażdżyło mnie w trzy sekundy. Mnóstwo części, SAMOCHODÓW i innych rzeczy, których po prostu w polsce się nie uświadczy...
oto kilka zdjęć... niestety więcej nie dało rady, bo aparacik już nie miał ani miejsca ani bateryjek...

a to chyba pierwsze fotki już prawie skończonego 126 abarth...

tu kilka silników... z tego co tam było możnaby chyba kilkanaście złożyć

a to moja ukochana pamiąteczka, która zasili moją "kolekcję samochodów =)

ech... udany to był wyjazd... jeszcze na dodatek dziś na szrocie trafiłem kierownicę Abarth'a =)

Brak mi słów

zazdroszcze

kraina snow

Chłopaki JEDZIEMY!!!

Ja bym chciał ten silniczek z czerwonymi obudowami do swojego kaszla... Pozazdrościć ci tylko, rzeczywiście udana wyprawa.

Matko wszystkiego co dobre i czyste ale ci zazdroszcze ....

Ja jade w przyszlym roku do brukseli ... no to pierwszy onowiazkowy punkt wycieczki juz mam

pozdr

ano bylo tak - troche zajety bylem jak wpadl i jak juz wyszedl pomyslalem ze powinienem mu pstryknac fote w garazu )
najlepiej w jakiejs porzadnej bryce ...
ale moze nastepnym razem

znajomy niemiec zajezdzil 125 cabrio z silniczkiem abartha na amen
silnik 37 koni cylindry rozwiercone na maxa i popekaly - jechal do wloch po autostradzie 160 non stop

ehh to do rajdow a nie na ulice taki silnik
ale dzis juz go koncze ...

ps. ze mnie zaden Pan )

Od czego ma zegary Wasz 126p ?
Co do "och i ach" to też brak mi słów

Guy ile za te poszerzenia do malucha bedziecie brali ?????
Bo jestem chetny !!

Nie chciałbym wyjść na jakiegoś wiecznie niezadowolonego, ale tapicera drzwi i pokrycie deski z FL'a troszkę chyba nie pasuje do Abarth'a z '70 lat...

Cytat:
2003-10-29 09:53:34, CZUCZU pisze:
Guy ile za te poszerzenia do malucha bedziecie brali ?????
Bo jestem chetny !!

znajdź sobie lepiej jakaś rzecz ( rarytas ) na wymianę bo cena podejrzewam cię zabije, po prostu nie na polską kieszeń.
Co do wyjazdu to naprawdę zazdroszczę ci czeczun tyle pięknych aut w jednym miejscu....marzenie!!!

ciekaw jestem co tam po kieszeniach pochowałes hehe..

mcqueen takie zegary mozna zobaczyc na stronie z czesciami do 500-tek. Tez cena jest powalająca

co do mojego poprzedniego postu oczywiscie byl to 126 cabrio )
literowka ) mi sia sypnela

co do samego malucha - na razie jest jaki jest nie przecze ze nie jest taki jaki byc powinien - ale prace trwaja ...
same zegary i deska sa od 695
poszezenia sa na naszym sajcie wraz z cenami wejdzcie w czesci poliestrowe

jak ktos co chce jeszcze - pytac
jakies szczegolne fotki - zawsze bardzo chetnie itd ....

pozdro

Marzenie ściętej głowy Ale marzyć każdy może!!

300 E... oj drogo drogooooo....

oj strasznie dorogo... z czego są wykonane, jaki jest sposób montażu???

o kurde, żyć nie umierać!!!!! masakra!!!
co do 126-ki, to rzeczywiście tapicerka konsoli z FL, a drzwi z EL. pod moją uczelnią stoi maluch "włoch", ale nie miałem niestety okazji spotkać właściciela. z ciekawych gadżetów ma pasy takie jak w pierwszych 125, czyli zapinane na "haczyk", boczki drzwiowe ma z chromowanymi listwami /coś jak w DF/, znaczek z tyłu oczywiście chromowany "126 p", klapa bambino, licznik do 130...
a teraz pytanko - z czego jest zawieszenie tego silnika w czerwonych blachach?? jaki będzie w nim zawias?? jaki silnik??
z góry thx za odpowiedzi

To mnie zabilsicie tymi 300 euro.
1400 - 1500 zł za to ......
Auto wyglada super ale chyba jednak pokombinuje z nadkolami za 600 zł z lakierowaniem.
A juz sie napaliłem.

tam sie wdarl blad na stronie chyba 30euro nie 300

Niestety sie nie wdarł ....
Swoja droga cena pomylona.
Za identyko w Neodesign Neo zrobiłby za 800 złotych !!!!!!!!!
Wiec szukam lokalnei kogos kto zrobi taniej ...