Www.rallykrakow.prv.pl- pierwsze urodzinki!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wstyd się przyznać ale sam nawet zapomniałem- w dzień w którym odbyła się nasza IX Impreza Klubowa czyli 25 października, serwis rajdów amatorskich RallyKraków obchodził swoje pierwsze urodziny . Rok temu się to zaczęło, a jakie efekty to dzisiaj widać . Chciałem oczywiście podziękować tutaj Arkowi za wszelką pomoc i rady, bo bez niego (i jego śp.CCTEAM) rallykrakow.prv.pl by nie istniał - DZIĘKI! Dzięki również dla ekipy f15.pl za miejsce na ich serwerze, bo bez tego byłoby naprawdę ciężko. THX all i pozdrawiam wszystkich

No Konradku w porównaniu do tego co było rok temu to dzieli ten czas przepaść , ale myślę że za rok albo dwa uda nam się troche namieszać (pozytywnie) w krakowskim światku rajdowym, może będziemy lepsi od naszego Automobilklubu??
p.s. a pamietasz Konrad jak w bodajże listopadzie albo na poczatku grudnia chciałeś to wszystko rzucić bo niby nie było dla kogo tego robić??

szczerze mówiąc nie wiedziałem od kiedy rallykrakow istnieje, bo dołączyłem do niego dopiero od lutego 2003, no ale cieszę się że już ma swoją pierwszą rocznicę, myślę że można by połaczyć piątkowe spotkanie w knajpie z urodzinami rallykrakow co wy na to??

STO LAT STO LAT NIECHAJ RALLYKRAKÓW BEDZIE RZĄDZIĆ PRZEZ 100LAT

Cytat:
2003-10-29 18:24:35, tomy21 pisze:
a pamietasz Konrad jak w bodajże listopadzie albo na poczatku grudnia chciałeś to wszystko rzucić bo niby nie było dla kogo tego robić??

pamiętam, mało brakowało

Cytat:
myślę że można by połaczyć piątkowe spotkanie w knajpie z urodzinami rallykrakow co wy na to??

hmm klub będzie miał swoje pierwsze urodziny w marcu (bo to są I-sze ur. serwisu) mnie i tak nie bedzie, ale jak chcecie to....

KONRAD MASZ PRZYJSC!!!!!!!

a tak w ogole to wielkie dzieki jeszcze dla KONRADA, bez ktorego nie byloby rallykrakow

Cytat:
2003-10-29 20:30:15, KGR pisze:

a tak w ogole to wielkie dzieki jeszcze dla KONRADA, bez ktorego nie byloby rallykrakow

oj DZIEKI CI KONRAD DZIEKI !!!!!!!

Konrad kobieta Ci rozkazuje więc chyba nie masz wyjścia

Cytat:
2003-10-29 21:10:31, NeW pisze:
Cytat:
2003-10-29 20:30:15, KGR pisze:

oj DZIEKI CI KONRAD DZIEKI !!!!!!!

eee bez przesady

Cytat:
Konrad kobieta Ci rozkazuje więc chyba nie masz wyjścia

nie dam rady, sory, i tak mam już przechlapane

No nie pozostaje mi nic innego jak pogratulowac Nie ma co teraz KRR porównywać do ccteam bo to było co innego. W prezencie urodzinowym oddam ci z żalem to autko na jedną impreze No chyba że dalej będziesz ........... Palnikiem

Cytat:
2003-10-29 21:20:50, SiZ pisze:
W prezencie urodzinowym oddam ci z żalem to autko na jedną impreze

[ wiadomość edytowana przez: konrad_p dnia 2003-10-29 21:31:56 ]

Arek, ale zapomniałeś dodać że do popilnowania na jedną imprezę

Cytat:
2003-10-29 21:34:00, Gadzio pisze:

ty sie małolat nie wtrącaj

Cytat:
2003-10-29 21:35:43, Konrad_P pisze:
Cytat:
2003-10-29 21:34:00, Gadzio pisze:

ty sie małolat nie wtrącaj

no dobra jak chcesz mozemy popilnować go razem

Cytat:
2003-10-29 21:31:20, Konrad_P pisze:
Cytat:
2003-10-29 21:20:50, SiZ pisze:
W prezencie urodzinowym oddam ci z żalem to autko na jedną impreze

[ wiadomość edytowana przez: konrad_p dnia 2003-10-29 21:31:56 ]

Zostało tylko obgadać za ile

A o czym Palnik myślał ?? Że będzie jeździł ?? Dobre

100 lat kierowniku , 4 butów na zimę i zapału na kolejne lata

Gratuluje zapału i cierpliwości . Mam nadzieje że te cechy nie opuszczą cie w przyszłości i wszystko będzie chulać jeszcze lepiej. Szkoda że cie nie będzie na imprezie bo mieliśmy z Jarkiem pomysła na prezent dla ciebie z okazji pierwszych urodzin. Ale nie martw sie i tak ci go wreczymy.

Sto lat, sto lat i morza takich fanek....

Trzymaj się ciepło.

Wszystkiego najlepszego, no takie fanki mieć....