Ciekawy samochód Daewoo na Allegro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=17020992 - i nawet nie jest duzo drozszy od espera

to chyba wlasnie cos na wzor Omegi robiony byl, nawet wewnatrz nardzo ja przypomina-poierwszy raz taki model DU widze

Cytat:
2003-10-30 14:42:03, Petersen pisze:
to chyba wlasnie cos na wzor Omegi robiony byl, nawet wewnatrz nardzo ja przypomina-poierwszy raz taki model DU widze

Petersen gdzie widzisz tam Omege ?

Paskudne to jak nie wiem

Według mnie to w/w samochód przypomina (zwłaszcza) z boku starego Galanta, grill jakby ze strej 800tki Rovera i faktycznie jest bardzo brzydki z zewnątrz.
W środku natomiast całkiem całkiem.....

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2003-10-30 15:01:52 ]

Ja tylko powiem, że mnie się autko podoba.
W przeciwieństwie do wszystkich nowych samochodów, obrzydliwych, obłych "jajo - carów" móje zmysły sensoryczne odbierają taki obraz jako samochód, podobnie jak stare volvo, a nie jakieś atatki kosmiczne, typu Fiat Multipla i najnowszy Nissan Micra

o ja ten samochód znam kiedys nawet bardzo mi się podobał wcześniej parkował w moim dawnym miejscu zamieszkania.
Pamientam jak kiedys tym albo czyms do tego podobnym jezdził jakiś koreanczyk. Ale nich się tylko coś spie..... to zadnej częsci nie dostaniesz tak samo jak i do mojego espero.

Wiktor

Zoltar jezeli obaczysz zdjecie wnetrza i powiesz mi ze nie przypomina Omegi to... to chyba nie widziales Omegi

A czemu on ma kółka prosto, a kierownicę obróconą o 90 stopni?

Super samochodzik mi sie podoba ma swoj styl i wnetrze rzeczywiście jak ze starej Omegi albo Vectry A.

Kiedyś pojawiło się to autko na Forum. To jest Daewoo Prince, czasem z dodatkeim "Brougham". Czyli Rekord plus Senator (stary) w opakowaniu Daewoo.

Wówczas był to topowy model.

Mi sie podoba a w szczegolnosci skora na siedzeniach.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17312987 - co sadzicie o tym, jakbym zobaczyl na ulicy takiego lanosa to bym pomyslal ze to rakieta co ma powyzej 100 koni, a okazuje sie ze esperak 1,5 dalby sobie z nim rade

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17106193 - a tutaj koles fajnie ujal " delikatne slady rdzy "

[ wiadomość edytowana przez: RICO__ dnia 2003-11-01 10:41:53 ]

[ wiadomość edytowana przez: RICO__ dnia 2003-11-01 10:42:21 ]

Ale cieciu... 1.4 lpg i marzy o turbinie... hahaha

Cytat:
2003-11-01 11:00:31, Zoltar pisze:
Ale cieciu... 1.4 lpg i marzy o turbinie... hahaha

Nawet więcej niż cieciu.
Najgorsze jest to, że zapewne obecnie grono osób, które przeczytały juz owo ogłoszenie i mają podobnie rozległą wiedzę na temat mechaniki jak i "ogłoszeniodawca" doświadczają teraz przyjemności płynacej ze "zbiorowej masturbacji" oglądając fotki Lanosa.
Myślą sobie "... no tak, fura kozak, pełen wypas, dodatkowa tona plastików na nadwoziu, ekonomiczny, a po dołożeniu turbiny w wyścigach ćwierćmilowych nikt, nie będzie miał ze mną szans ...
Tak, tak, to właśnie furaż dla mnie !!! - KUPUJĘ! "

Nawet fajny ten lanos tylko dystanse by mu sie przydaly. Niesadze zeby espero 1.5 dalo sobie z nim rade. Mogl by byc rowno z nim ale chyba nie lepszy

No wiesz... 18km różnicy na plus dla espero i brak kilku kilogramów szpachli + plastiku na spojlerach spowoduje, że espero będzie lepsze.
Sportowa ciężarówka - to może na rajd Paryż-Dakar?

Ale te spojlery duzo nie waza. Lanos jest lzejszy od esperaka a ma ten sam silnik 1.5

Cytat:
Ale te spojlery duzo nie waza. Lanos jest lzejszy od esperaka a ma ten sam silnik 1.5

Ale w ogloszeniu pisze koles ze pojemnosc to 1,4.

Cytat:
2003-11-02 12:25:31, Bartek1112 pisze:

G.... prawda...

Po pierwsze to silniki 1.5 Lanos/Espero nie sa takie same... Lanos ma 100 koni, a Espero 90. Po drugie ten mul ma silnik 1.4 75 koni... i jest na gaz...

A fajny to jest Lanos 1,6 - ten to ma czym jechać. Wiem, bo się takim czasami wożę - wersja full wypas & bayer.