"Niepodległościowy"spocik w Krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich "krakusów"
Panowie , w przyszłym tygodniu mamy znowu baaaardzo długi weekend. Wolny (przynajmniej dla mnie) jest nawet poniedziałem 10 listopada. Może więc warto by w któryś z tych wolnych dzni zrobic jakieś spotkanie w Krakowie???
Który z tych dni Wam najbardziej pasuje???
Paweł

Jak dla mnie oczywiście tylko niedziela - ale jak ma to wyglądać tak jak ostatnio to mi się nawet nie chce z domu ruszać.
Andrzej

No to niedziela- 9.11.2003
Chodzi Ci owyjazd do Krzeszowic???No niestety jak wiesz nie dałem rady...
No to może znowu jakis krótki "wyskok" za miasto????Np. Do klasztoru w Tyńcu i na Bielany???
Ale jak będzie śnieg - to ja musze ograniczyć wyciesczki ladzianką. Nie mam jeszcze do niej zimówek , a te które mam nie nadają się nawet na mokre drogiSliskie jak cholera
Paweł

To nie o Ciebie chodzi - miałeś robotę a jak mus to mus. Wkur........ia mnie jak ktoś się 10 razy deklaruje że będzie a potem tłumaczy się że zalał pałe dzień wcześniej czy że nie ma jak dojechać pod Makro lub coś w tym stylu albo nawet nie da znać że ma to gdzieś. Po prostu nie lubię takiego podejścia. Ja jak nie mam ochoty to się nie umawiam.
Andrzej

Jasne - można się wkurzyć
No to jeszcze musimy ustalić godzinę i miejsce spotkania.
paweł

Ja się dostosuję.
Andrzej

W takim razie ja od razu mowie ze na 200% nie bede z wami zeby potem andrzej nie wk....wial sie jakbym nie mogl przyjechac. Powodzenia wam zycze

Eeee tam Kid - Andrzej nie taki straszny jest Ale większy ode mnie. No w każdym razie jak dasz radę - to przyjeżdżaj , bo jeszcze nie miałem okazji poznać ani Ciebie , ani Twojej Samary!
Paweł

No jasne, widzę że tym razem ja wyszedłem na najgorszego. A swoją drogę Kid strasznie się obrażasz, najpierw na Adama2106, teraz na mnie.
Andrzej

Buuuuu!!!
A ja musze 9-go isc do pracy
Buuuuu!!!
Niedobrze,bo 10 i 11 mam wolne i nijak nie moge sie zamienic.
Andrzej,a moze dalbys rade 11-go?Przeciez to swieto?!P.S.A nie wiecie jak jest 11-go czynne muzeum lotnictwa?Bylem tam ostatnio z 12 lat temu,moze warto by tam kiedys zajrzec?

Kid,daj na wstrzymanie!A jak nie to pij nerwosan-ponoć pomaga.

Z mojej strony nie da rady , no chyba że krótkie spotkanie rano bo po południu idę do pracy. Całkiem wolne to mam tylko niedziele.
Andrzej

no to jesli Pawel ma rano czas to ja bardzo chetnie!

Oczywiście piszę się, ale jeśli to będzie niedziela, w poniedziałek zaczynam remont w domu... więc odpada
Pozdrawiam

Panowie - ja mam własciwie "wolny" wybór, ale tym razem wyboeram się z żoną
Więc jesłi chcecie w niedzielę rano - to zróbmy w niedziele rano. A potem możemy "odprowadzić " Andrzeja do pracy gdzie mozna się napić pewnie dobrej kawusi
Jesłi chodzi o muzeum lotnictwa Adma - to nie wiem czy w dzień niepodległości będzie otwarte, ale mogiem się dowiedzieć .
Zresztą pewnie ma stronw necie więc o info nie będzie trudno.
Paweł

Pawełku, zle mnie zrozumiałeś - niedzielę mam całą wolną - to w poniedziałek lub wtorek mogę być tylko rano.
Andrzej

OK - notr o widzę ,że jesłi chodzi o dzień - to niedziela będzie najbardziej odpowiednia. Co do godziny to jeszcze zdazymy ustalić , ale mysle,ze przed południem , co???

no to jak niedziela to ja odpadam.
ale bawcie sie dobrze
pozdro

Szkoda...Pewnie pracujesz??

tak to juz jest-ciezki zywot kolejarza.
Jednak najbardziej mnie denerwuje ze nigdy nie wiem jak np.bede pracowal w Sylwestra albo Nowy Rok.Cala Polska sie bawi a ja do roboty....

No - temacik nam uciekł , ale ponieważ termin sie zbliża więc ustalmy "miejsce i czas"
Proponuje aby spotkać sie jednak w niedzielę gdzies tak koło 10- 10.30 na pasie w czyzynach(naprzecie Geanta). Jesłi będzie humorek i ochota wymyslimy jakąś króka wycieczkę ładziankami. Proponowałem Tyniec i Bielany czyli odwiedzenie dwóch pieknie połozonuch klasztorów , ktrór epewnie wszyscy znacie. ALe jesłi sa inne propozycje - czekamy na nie

P.S. Jesłi ktos z krakowa chciałby kupic naklejke klubowa na zewnątrz (info jest na górze w wątku o naklejkach) to proszę tam sie wpisywac . jak nam sie uda spotkac z kacvprem to przywioze , jak nie - to następnym razem
paweł