MotoNews.pl
11 Pilot przy kierownicy (2932/267)

Pilot przy kierownicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mój problem jest taki iż posiadam pilot wbudowany oryginalnie przez Opla przy kierownicy. Kupilem autko z komisu i dopiero po 2 dniach zauważyłem ze ten pilot nie wspolpracuje z również fabrycznym radiem Blaupunkt'a CAR300. Moj problem jest taki iż nie wiem czy pilot nie jest podłaczony czy moze pilot nie pasuje do tego radia.
Jeszcze jedna rzecz czy ma ktos do sprzedania rolete (pokrywe) na bagażnik do Astry 2 Kombi ????

CAR 300 nie ma sterowania z kierownicy

A z jakimi radiami współpracuje ???? czy może tylko z modelami Blaupunkt'a ?????

Ze sterowaniem wspolpracuja z Oplowskie Cary, od numeru 500 w gore (albo 400) - to jest ten model z radiomagnetofonem, ktory ma zdejmowana czesc panale.

Jezeli chodzi o inne modele np Blaupunkty to istnieje mozliwosc dokupienia przejsciowki, dzieki ktorej bedzie dzialo sterowanie z kierownicy.
Podobno sa tez przejsciowki umozliwiajace podlaczenie wyswietlacza z deski rozdzielczej. Niestety nie ma tego potwierdzonego tylko slyszalem od kogos na gebe, tak samo jako to, ze do sterowania mozna podlaczyc radio Sony.

Strzalka,
Michal

Od Car 400 mam ten model i sterowanie
PZDR

Niektóre modele z bebechami Blaupunkta na zewnątrz mają logo Grundig - ale wtedy oznaczenie cyfrowe powinno się zgadzać.

Na 100%mogę Ci powiedzieć że jak kupisz CDR500 to problem zniknie!!!

Pozdro!!