[1,6 GSI] Instalacja elektryczna

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuje schematu ideowego instalacji elektrycznej do Poloneza Atu Plus 1,6 GSI. W formacie graficznym do przesłania przez E-mail. Albo strony w internecie gdzie mozna by to znależ. Prosze o pomoc ~!!!

A na kiedy ci to będzie potrzebne ,bo najwcześniej będę w stanie to zeskanować na niedzielę ?
Schematy mam w książce serwisowej Poloneza

Dziekuje za interesowanie. Tylko jedna prośba sprawdz prosze czy to napewno ten model poldka tzn. ATU PLUS 1,6 GSI lub MPI on ma inny procesor zakładany od 1998 r. Przegladałem parę ksiazek dostepnych w sklepie i w zadnej nie bylo tego modelu. Chyba ze naprawde trafiles na cos ekstra. Nie chce robic ci kłopotów niepotrzebnie. Ale jesli jestes pewien tzn. podpis pod schematam o tym świadczy, to będę bardzo wdzieczny. Termin nie gra roli. Z góry dziękuję.

Dzięki rdt poznałem dzisiaj dobrą stronkę z tego typu rzeczami
Oto ona : http://student.uci.agh.edu.pl/~pawlucki/fso/schematy.html
Pozdrawiam

Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem poldka jak w tytule. Niestety podobno kradną je okrutnie. Jestem z zawodu elektronikiem i chciałbym zmajstrować jakieś swoje własne, nietypowe zabezpieczenie. I do tego potrzebny mi schemat.
Aha, zapomniałem dodać - wtrysk jest Bosch'a.
Szukam tego schematu po całym internecie i nic....
Oczywiście jak wykombinuję jakis ciekawy i prosty układ, chętnie sie nim podzielę z Szanownymi Kolegami.
Z góry dziękuję za pomoc

[ wiadomość edytowana przez: wfo dnia 2004-03-25 19:46:14 ]

Strona główna>warto wiedzieć>wyposazenie elektryczne.
EOT

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin