| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lafaar Miłośnik FSO MR93 / Vitara / Berl ... Toruń ZOK | 2003-10-31 12:40:36 no i jak juz rozbierzesz to powymieniaj wszystkie na nowe (nawet te, ktore jeszcze swiecą) po co za pare tygodni znów rozbierac jak padną kolejne... |
cebka Miłośnik FSO ![]() Było Wąskie Caro 1.9 ... Lublin | 2003-10-31 12:44:04
Racja,zwlaszcza ze koszt niewielki,jakies 0,50-1zl za sztuke. |
![]() Mebig Miłośnik FSO Peugeot 307 Poznań | 2003-10-31 13:38:27 Jeśli chodzi czy będziesz widział, to jak dobrze się przpatrzysz to zauważysz. Jesli chodzi o wypięcie linki, żaden problem poprostu odczepiasz ja w lewą stronę samochodu, gorzej z zatrzaskiem w obudowie nagrzewnicy, ale jak linkę pociągniesz za pancerz do siebie to wyjdzie. Co do wkłądania błękitnych żarówek, nie polecam, świecą do dupy, a czy kapturek na żarówkę niebieski dostanniesz to nie wiem, jeśli już dostaniesz to nie gwarantuje czy będzie świecić tak jak sobie myślisz. Jeślii cię interesuje kolor błękitny polecam diody.
Jesli chcesz diody to masz link: Wymiana podświetlenia wskażników w Caro+ i dowiesz sie jak wymienić tez w przełacznikach nad w/w regulatorem, a także przełącznikach po lewej stronie kiery. Niestety regulacja położenia świateł i licznik muszą mieć zmienione tarcze (tam swiecą na kolor tarcze, a nie żarówki) Dodam ze efekt po wsadzeniu diód jez zadowalający, szkoda tylko ze nie mam jeszcze licznika na naiebiesko.Polecam taką przeróbkę. PS W artykule podałem że 1 rezystor, są potrzebne 3 jeden do zegarka i swa do regulatorów nawiewów. [ wiadomość edytowana przez: Mebig dnia 2003-10-31 13:42:03 ] |
wiciu C+ 1,6GSI+lpg Gliwice | 2003-10-31 14:48:01 A jak się dobrać do żarówek w desce rozdzielczej (licznik prędkości)?? |