| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-11-01 00:08:17 spoko, bedziemy.
jutro mam sporo do pojezdzenia, niestety glownie po Lodzi, ale praktycznie zlaiczam kazdy cmentarz... tak wiez w korkach postoje za wszystkie czasy. na te okolicznosc ide juz w kime. dobranoc, szerokich drog nie tylko jutro. |
sevi Lada 2107 Białystok | 2003-11-01 09:35:02 czeka mnie jakies 120 km plywania w korkach ulicznych, wpierw w trase poznym wieczorkiem w centrum. lepiej sie gdzies spoznic ale dojechac.
pozdrawiam |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2003-11-01 12:14:51 a ja byłem juz w trasie wczoraj-jechałem A2 na warszawke i widziałem ilu jezdzi naprawde "porąbańców" to co sie działo to szok-wiara leci 140 wyprzedza na trzeciego i zycie ma gdzieś-ogólnie jak na to patrzyłem to oczy przecierałem-UWAZAJCIE!!! |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2003-11-01 17:18:47 troche skrotow i w korkach nie stoje, zaraz jade dalej. |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-11-01 17:30:21 A ja już wróciłem. Obylo sie bez przygód. Przetestowałem nowe przednie hamulce. W korku stałem jakieś 10 minut, a reszta to objazdy |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2003-11-01 19:36:21 A ja poświęciłem2 godziny snu, wstając o 6.00. Tym jednak sposobem do 10.30 objechałem z rodzinką wsztstkie cmentarze bez korków i nerwów.
Pozdrawiam |
bernard_krk SYMPATYCZNY GOŚĆ Volvo 360 Kraków | 2003-11-01 22:46:17 A ja jechalem...pociagiem osobowym Pozdro. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-11-02 00:03:56 melduje se caly. autko tez.
ponad 100 km. po Lodzi i okolicach, wiekszosc czasu w korkach lub pszukiwnia miejsca do zaparkowania bezpieczego. od cholery gowniarstwa i niedzielnych. scysja ze straznikiem miejskim (wyszlo na moje). opr taksiarza, ktory o malo by mnie dupnal - wezwalem policje - zostali z nim... zgrzewka zniczy w plecy - posawilem na moment na dachu, po czym zapomnialem i pojechalem.... a teraz - zasluzony browar w dlon! dobranoc! |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2003-11-02 09:17:24 a u mnie w Koninie Holywood:
Pościg, rozbite radiowozy i wreszcie użycie broni przez policję. Sceny jak z filmu rozegrały się wczoraj wieczorem w Koninie, kiedy kierowca Mazdy nie zatrzymał się do kontroli. O 20.50 kierowca Mazdy 323 nie zatrzymał się do kontroli ustawionej przy ulicy Spółdzielców. Później, kiedy auto przy Poznańskiej próbował zatrzymać kolejny patrol, kierowca samochodu uderzył w policyjny radiowóz i zaczął uciekać. W pościg za krewkim kierowcą ruszyły trzy radiowozy. Wszystko rejestrowano na wideoradarze. – Momentami Mazda jechała z prędkością 130 kilometrów na godzinę – mówi Arkadiusz Mielcarek rzecznik prasowy konińskiej policji. Ścigane auto skręciło z drogi głównej za Kawnicami i wjechało w las niedaleko Kolna. Tam policjanci zdecydowali się użyć broni i przestrzelili dwa koła samochodu. Kierowca Mazdy zatrzymał się, a zaraz potem włączył wsteczny bieg i uderzył jeszcze raz w jeden z radiowozów. Później został ujęty. – 36-letni mieszkaniec gminy Golina miał 2 promile alkoholu. Trafił do policyjnej Izby Zatrzymań - dodaje rzecznik policji. wiadomości z radia Konin pozdrawiam |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-11-02 11:10:36
Goral zwrocil mi uwage na fakt, ktory jakos wczoraj uszedl mojej uwago: faktycznie, paly widzialem tylko w okolicach cmentarzy, jak usilowali kierowac ruchem. Po trasach zero radarow, a jechalem i droga na Rawe, i jedynka, i na wroclaw. I NIC. A ja sie dziwilem, ze w tym roku obylo sie bez mandatu.... bo wiecie, mam taki glupi fart: bede godzine jechal zgodnie z przpisami, potem na minute depne, to zaraz cos niebieskie z krzakow wyskakuje. Taka sama egua jest, ze jadac do lub z Wawy tez place. Nawet, jak sie pilnuje na gierkowce to skasuja mnie kolo domu a wczoraj spokoj.... ciekawe, moze pozniej fotki przysla.... |