MotoNews.pl

ZLOT BEMOWO 5/10/2002!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich klubowiczów i innych fanów opli jeżeli nie wiecie a może wiecie w sobotę jest ogólnopolski zlot samochodzików po tuningu może macie ochotę się wybrać bądź się wybieracie może byśmy się tam spotkali opelkami? pozdrawiam

Program Zlotu:

6,00-otwarcie bram wjazdowych
8,00- palenie gumy
8,00+10,00-trening 1/4 mili
10,00-oficjalne otwarcie wyscigow na 1/4 mili
17,00- wreczenie nagrod i dyplomow
18,00-przewidywane zakonczenie zlotu

wiecej informacji znajduje sie pod tym linkiem http://www.zlot.com.pl/

ja sie wybieram na ten zlot wiec sie pewnie spotkamy a ...i dzieki za ten program bo nie wiedziałem o której to wszystko sie zaczyna)

Przoszę o uściślenie czy będzie to zlot Opla, czy przyjadą wszelkiej maści popierdułki?

wszelkiej maści pierdółki... Kartos... my widzimy się w Jankach... tam też będzie ciekawie... przecież klepiemy Zafiryna Res'a!! Pozdr.

Sie wie!

----------
A'propos, jak się pisze: popierdułki, czy popierdółki ?

POPIERDÓŁKI (bo pierdolić)

Wersja ocenzurowana to "pierdoła"

Kartos
Chyba nie polecisz ścigać się z tymi małolatami. Młody ma rację trzeba pomóc koledze w przerobieniu mini busa na prawdziwe cudo dla konesera. Ja już mam aestaw podstawowych narzędzi.
Do zobaczenia w jankach
Janusz

Diodatek polonistyczny
-pierdoła: oferma, gamoń(jeździ nie oplem) lub drobiazg bez istotnego znaczenia (czyli coś co nie jest oplem, a zwłaszcza omesią)
-pierdółki: lczba mnoga od jak wyżej

Co do etymologi wywodziłbym raczej źródłosłów od zaburzeń trawiennych np po przysmażanej cebulce, grochóweczce na boczusiu, goloneczce z kapusteńką zasmażaną (nie ślińcie się ) niż od ogólnie znanych większości, czynności fizjologicznych mających na celu zachowanie gatunku.

Ale bredzę no nie
Czołem Janusz

Widze, ze Janusz mial przyplyw weny o polnocku

Pewnie nie polece sie scigac, bo jesli znajde czas i mam do wyboru Bemowo i Omega-zlot nr 2.5 w Jankach, to wole Janki.

Ale, kurcze, nikt nie chce sie zemna poscigac Moje koniki pod maska sie nudza. Boje sie, ze podejma strajk i pojda sobie do jakegos kaszla.

Panowie, panowie........!!!!
Czyżbym widział nutkę zazdrości w Waszych wypowiedziach....
Popieram 100000% - co tam Bemowo w porównaniu do Janek!!!

a`propos, wstawiłem pancerne blachy!!!
Do miłego zobaczenia - w końcu !!!

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy pięknych, smukłych i seksownych .............. domyslcie się

Hej Kartos
Jeśli ci to poprawi humor to mogę postawić swoje 136 konisiów zasilanych nowymi świeczkami i kabelkami wn przeciwko twoim 215. Najwyżej poproszę Młodego żeby mi trochę pożyczył, a wtedy może być różnie . Najwyżej się moja furka trochę natęzy ops: , ale nie jest obrażalska i porażkę zniesie z godnością gorzej może być ze mną
Do zo Janusz

Janusz... a może to ty mi dorzucisz troche kucy?? moja Omesia jest lżejsza i będzie lepiej się wkręcać na obroty Może wspólnymi siłami zostawimy Kartosa w tyle Pozdr.

O rany, robi się groźnie. Wietrzę jakiś spisek.
Muszę przeliczyć, czy wszystkie koniki jeszcze są na miejscu.

Nawiasem mówiąc miejsce dobre na testy. Od Janek w stronę Grójca wymarzony tor wyścigowy

Możecie sobie nawrzucać koników nawet do bagażnika. I tak zobaczycie CATERPILLAR (na mojej tylnej klapie)

Coś mi się wydaje że Kartos nockami siedzi w garażu i robi ostry tuning Omeśki heh
Bo jak się kiedyś widzieliśmy to podpuszczał mnie do wyścigu - mówił że kiedyś go wzięła taka omeśka jak moja i że w ogóle jego jest 200kg+70kg(paczka w bagażniku) cięższa..... a i tak zostawił mnie daleko w tyle

Heh... Kartos, zdradź jakie przeróbki drzemią w Twoim motorku
Pozdro All!

Paczka była prosto z urzędu celnego, a waga podana w dokumentach. Chyba dałeś mi wygrać, żeby nie dołować prawie 2x starszego kolegi

Narazie jedyna przeróbka w moim silniku to kiedy silnik przerabia mieszankę na spaliny

A nocami zamiast spać piszę jakieś posty. Koniec tego, ide na film z H. Fordem (chyba coś o porwanym samolocie).

[ wiadomość edytowana przez: 108_Kartos dnia 2002-10-05 20:10:47 ]

Mam niejasne podejrzenia że Kartos napompował sobie koła helem i ma brykę lżejszą. Młody wspomogę cię najlepszymi bachmatami ze swojej stajni nawet je podkarmię owsem z multiwitaminami, a wszystko w zbożnym celu osłabienia Kartosa. , powiedz tylko kiedy. Może na następnym zlociku
.
Pozdrówka Janusz

Proponuje zrobić to na III zlocie (zimowym zwanym również) gdyż ja mam zimówki a Kartos nie I najlepiej trase 400m wyznaczyć pod górke Pozdr.

Nie ma lekko, założę zimowki nawet na przednie koła (tak na wszelki wypadek)

Panowie! Ścigać się czy nie scigać się!!!??? OTO JEST PYTANIE!!!
Niech właściciel każdej omegi odpowie mi na nie!
NARKA!