Poszukuje ksiazki do df"a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poszukuje tytulu ksiazki do obslugi kanciaka. mam juz dwie ksiazki : ale w jednej jest duzo rzeczy ale w zasadzie zeby cos sprawdzic to musialbym miec cala hale specjalnych urzadzen fabrycznych dlatego szukam ksiazki innej, a napisanej w sposob dostepny dla poczatkujacego majsterkowicza i zapalenca dzieki za tytuly a i gdyby ktos mial takowo ksiazke to moge podyskutowac o jakims interesie

"Naprawa samochodów FSO 125p" - Eugeniusz Kaim
Ja naprawiam z tą książką i dobrymi poradami kolegów z klubu !
A jak robie sam to spieprze conieco..ale wtedy jest nowa część i nauczka na następny raz hah...

oj tak
to dobra ksiązka , napisana "czarno na białym" ale i koledzy sa bardzo potrzebni.
Jesli mieszkasz w okolicach klatowic to moge ci podac na jakis czas, poki nie jest mi potrzebna

Ja mam taką do sprzedania - jakby co daj znać

chodzi o to ze mam taka ksiazke ale nie wiem jak w waszej ale w mojej do zrobienia wielu rzeczy musialbym miec jakies urzadzenia fabryczne (wg ksiazki) wiem oczywiscie ze mozna to robic inaczej ale do tego trza sie troche znac. no ale wtedy bede liczyl na Wasza pomoc!!! a tak wogole to napiszczie kotre wydania i ktore roczniki macie??? ja mam wyd. 8 uzupelnione z roku 1988. stron 339 plus instalacje elektryczne

ja mama :
" Naprawa samochodów fso125p" , Eugeniusz Kaim , wydanie dwunaste 1990- warszawa.
(instalacje tez sa ) ( moja ma zieklona okladke )

acha i mam tez :
"polonez , budowa eksploatacja naprawa" Edward morawski wydanie nr 3 , warszawa 1987 (wydawnictwo komunikacji i lacznosci)
Ps .
czy moja marchewka po lewej u was tez jest jakas rozwalona? znaczy widzicie jakies czarne mazy ???

Ja mam wydanie 15-ste z dodatkiem o silniku poloneza.

witam ja mam to samo, znaczy troche inną '97 rok 14-naste wydanie, nowiutka prawie nie używana, ale jeszcez może sie przyda(w księgarni stoi chyba 30PLN z tego co sie orientue i bedziesz miał na lata)

a marchewa czasami ma przez momen xero wcielenie

na allegro są za grosze null