| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-11-04 14:21:26 Looknijcie sobie tutaj:Polska Ludowa - muzeum internetowe albo tutaj: nostalgia?
Można się pośmiać, poprzypominać, zapłakać... co kto woli. |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-11-05 00:02:32 Szkoda, ze nie ma już tej Trójki sprzed lat, a nawet tej sprzed 2 lat. To co sie teraz tam dzieje to wola o pomste do nieba! alei tak jest lepiej niz reszta tej komercyjnej papki! |
Hennos SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada samara 2109 Płońsk | 2003-11-05 00:05:21 Aktualna Trojke nazywa sie potocznie "trUjka".
Byly protesty sluchaczy, petycje, ale oczywiscie g... to dalo |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-11-05 00:10:07 Hennos, ale ja nie przystaje na postulaty tych pieniaczy z forum Gazety i nie podoba mi sie tez wystawianie na piedestały Kaczkowskiego.
Cieszy mnie za to Bugalski z jego swietnymi reportazami (poprzednio Tok FM) i Szydłowska z jako taka muzyką. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-11-05 00:31:26 taa, Trojka to podstawa, choc ostatnio za barzdo idzie w strone komerchy - ale coz, to wlasnie jest rynek, na ktorym nie ma miejca dla ambitniejszych rzeczy... ale przynajmniej wciaz nie puszczaja ich troje i flinty ale wspomnienia fajne... bo tez i fajnie bylo... podstawowka, totalny zlew na wszystko, niedzwiedz, wieza diory i kolumny tonsilu.... kurde, ten sprzet do tej pory u rodzicow stoi w moim dawnym pokoju..... a gdybym go tak zabral, podlaczyl w malym pokoju w piatek wieczorem.... moze znow byloby mniej probemow, jak wtedy, gdy mialem 13 lat..... cholera, gdyby tak moglbym do tego wrocic... wtedy bylo mi czasem zle, ale teraz... uuuuu, chce znow byc dzieciakiem.... oooo, sorry Mily, nastolatkiem teraz sie mowi [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2003-11-05 00:38:00 ] dobra, sorry, obiecuje nie chlac na pusty zoladek i zmeczony leb... bo pioeprze bez sensu... ale poczytajta se do jutra. [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2003-11-05 00:39:42 ] |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2003-11-05 01:39:49 Witam
Widzę Paweł że zapamiętałem z tamtych czasów podobne klimaty ja i Ty... i ta sama muzyka a a'propo Seconds out, heh.. katuję tę płytę ostatnio w aucie, cudwnie sie jedzie przy tym, szczególnie przy supper's ready a co do komuny?.. może i paskudne czasy, ale dało się zyc, bylismy wtedy wszyscy chyba mniej zabiegani za kasą, i chyba jednak było więcej zyczliwosci, mieliśmy wtedy wspolnego wroga, |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2003-11-05 03:42:50 Witam
Hennos, znam doskonale te kawałki, rewelacja ech, stary Genesis, to było coś.., jescze stary Yes.. niedawno tez odkryłem ponownie Metalice, wpadł mi w ręce S-M, koncert z orkiestra symfoniczna..., paluszki lizać... a jednego czego nie polecam do auta, to "Podóży" Pata Metheniego, |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-11-05 08:43:09 Goral, jak Ty byles kajtek, to co JA????
aha, tak BTW, podobno jeszcze nie umialem mowic, kiedy potrafilem wlaczyc radio a radiostacja... hmmmmmmmmm. mysle, ze blizej im do trojki niz do - za przeproszeniem - eski czy innej tam zetki... a wiecie, po co powtaly dzingle??? Zeby sluchacze mogli odroznic stacje hehehehe nie gniewaj sie Mariuszu, ale jako, ze tradycyjnie odbieglismy od tematu, zmodyfikowalem nieco Twoj tytul... mam nadzieje, ze sie nie gniewasz, bo jesli tak, to chetnie zmienie spowrotem na stary [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2003-11-05 08:47:18 ] |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-11-05 12:29:08 tak sobie mysle... moze zaczniemy w tym watku zapodawac namiary stacji, ktorych warto sluchac, ktore nadaja inaczej niz zetki, eremefy i inne im podobne....
ja zaczne, w Lodzi... radio parada dobra, zartowalem, to akurat rozglosnia na poziomie ich troje albo nawet nizszym a polecalbym z lokalnych: TKM 97,9 - non stop muza, zero gadania. Brzmi zupelnie jak jakas piracka stacja, a prawda jest taka, ze siedzi gostek i bawi sie komputerem, bo wlascicieli radia na wiecej nie stac... nadaja glownie klasyki z lat 80-tych oraz klasyke rocka i popu - w pozytywnym znaczeniu tegoz slowa.... muzyka popularna, ale bez nowomodnej sieczki.... |