Kto zostanie mistrzem świata 2003?

Ankieta: Kto zostanie mistrzem świata 2003?
Sebastien Loeb
Carlos Sainz
Petter Solberg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i jeszcze jeden rajd i będziemy wiedzieć co i jak. Po odwołaniu startu Burnsa w Walles Rally GB, pretendentów zostało 3. A jeśli chodzi o samo wygranie rajdu to dochodzi jeszcze Markko Martin. Na mistrza świata widziałbym najchętniej Solberga i tak zagłosuję, ale czuję cosik że Loeb namiesza...

Ja bym tam chciał żeby carlos sainz był mistrzem albo i solberg a co do burnsa to jakos mi go nie szkoda ze nie bedzie mistrzem

[ wiadomość edytowana przez: tomy21 dnia 2003-11-05 20:09:35 ]

Walka zapowiada sie ciekawie ( mam nadzieje ) ,wydaje mi sie że ten rajd nie faworyzuje nikogo więc poprostu wygra ten kto popełni najmniej błędów . Stawiam na nieobliczalnego Solberga choć boje się że przez Pirelki będzie mu trudno (tym większe będzie zaskoczenie jak wygra).

Cytat:
2003-11-06 13:26:09, kalinek pisze:
Stawiam na nieobliczalnego Solberga choć boje się że przez Pirelki będzie mu trudno (tym większe będzie zaskoczenie jak wygra).

a kto w zeszłym roku wygrał Network Q??? Solberg i jego Pirellki

Gdyby świat był miły i wesoły , pełen sprawiedliwości i rządzący się zdrowymi zasadami to wygrałby Sainz. Wygra Solberg . Też dobrze

Precz z Sainzem, tylko Loeb!

Solberg, a za kilka lat ja

Dobrze by bylo, zeby Sainz po raz kolejny zalozyl korone, ale czy mu sie uda?? Solberg poki co prowadzi po pierwszym oesie, ale czy wytrzyma rajd do konca pod taka presja? No a Loeb nie jest jakims krolem bezdrozy, juz Solberg lepiej radzi sobie na luznej nawierzchni. Walka na pewno bedzie zacieta, a tutaj jednak umiejetnosci bardziej sie beda liczyc niz marka opon (jak na asfaltach). Zobaczymy

No to Sainz ma juz po herbacie. Loeb traci do Solberga 7 sekund, niezle sie beda zrec, az ktos popelni jakis blad.

a kto jest za prowadzącą dwójką ? Starsi panowie dwaj

Cytat:
2003-11-07 16:12:32, GeOff pisze:
a kto jest za prowadzącą dwójką ? Starsi panowie dwaj

za duza maja strate, a poza tym zaden z nich nie ma juz szans na tytuj mistrza

a kto powiedział że Loeb i Solberg nie wypadną
Wtedy mistrzem zostaje .... i tak Loeb
ale starsi panowie kończą kariery a to niecodzienne pożegnanie , można im tego życzyć

Mam na myśli zwycięstwo w Walii of cos`

Ja bym się bardzo cieszył jakby Colin wygrał "u siebie" i pokazał na koniec sezonu co tak naprawdę potrafi. Makinen też świetnie jedzie chociaż 1,20 straty to mówi samo za siebie jak dziadki dostają lanie od młodych...

no i szkoda Kuchara bo bardzo ładnie jechał dopóki nie padło turbo

Solberg ma juz w tej chwili 30 sek przewagi nad Loebem. A do konca juz niedlugo... Kurde, ma facet nerwy zeby tak prowadzic od pierwszego odcinka w najwazniejszym w jego zyciu rajdzie.

jeszcze 4 OeSy i mamy nowego mistrza świata, 0.40 s przewagi po 14 oesach nad Loebem, Solberg jest niesamowity , niech tylko wytrzyma ciśnienie, trzymam kciuki.

[ wiadomość edytowana przez: konrad_p dnia 2003-11-08 18:03:36 ]

[ wiadomość edytowana przez: konrad_p dnia 2003-11-08 18:48:42 ]

po 16 osach w pierwszej czworce sie nie zmienilo. Roznica miedzy Solbergiem a Loebem zmalala o 5 sek. Ale watpie czy sie cos jeszcze wydarzy.

To ja zmykam oglądać Eurosport , skoro ma być na żywo . Ponieważ kibicuje zawsze tym parę sekund z tyłu to moja trójka : 1)Loeb
2)Solberg
3)McRae

eeeee co Ty Geoff gadasz

1. Solberg
2. Loeb
3. McRae