Witam ponownie!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam kolegów klubowiczów po długim czasie nieobecności na klubowej stronce spowodowana ona była opieszałością telekomunikacji w montażu zestawu neostrady jednak po 2 miesiącach walki udało się wrócić do sieci mam nadzieje że szybko nadrobię zaległości związane z moją nieobecnością zaraz posprawdzam wątki i postaram się powrócic do tematu a tym czasem pozdrawiam.

Witam Kornat, mił cię widzieć.

Cześc Kornat!
Jak tam twoja maszyna???
No ta jak masz neostradę - to czekamy na relacje z Twoich wystepów na rajdowych trasach
Paweł

Witam Cię Pawełku fura prawie gotowa do niedzielnego startu moze zaraz wysle maila ze zdjeciami z mojego ostatniego startu Konrii wierze ze znowu pomozesz mi w umieszczeniu tych fotek na stronce

jak mawiali starozyni Rosjanie:
łokom Bek!!!

A co to za impreza i gdzie Kornat?

Jest to kolejna eliminacja mistrzostw okregu Mistrz Kierownicy 2003 odbedzie sie ona oczywiscie we Wroclawiu takze jak fura nie daj Boże!!!! padnie nie bedzie problemu z powrotem do garażu

cześć Kornat! to oczywiście powodzenia, ja jednak nie przyjadę, bo tydzień później (15.11) mam kolejną eliminację Mistrzostw Okręgu w Poznaniu, a pod koniec listopada Rajd Andrzejkowy w Lesznie. Również mam nadzieję, że fura wytrzyma, życzę Ci tego. pozdr.

Witaj koleszko z PGR ja rowniez zycze powodzenia na rajdzie bedzie dobrze bo Lada jest niesmiertelna pozdrawiam.

No proszę - bedziemy za Was trzymać kciuki
W Krakowie natomiast w czasem trzy ładzianki biora udział w kreciołkach klubu rallykrakow. Ostatnio całkiem dobrze sobie poczyna troszke podrasowana (zawieszenie ma twardsze- po za tym seria) łada samara 1,3 .
A może ktos z klubowiczów z Wrocławia lub Poznania ma taką mozłiwośc i pojechałby kolegom pokibicowac i probić trochę fotek???Ja niestety będę w innym rejonie kraju i na 100% również tym razem nie da rady
Pozdr- powodzenia !!!!
Paweł

ano ja podjade i porobie troche zdjec bo mam do wykonczenia film w aparaciku. jesli tylko Tomek podasz mi gdzie i o ktorej godzinie to sie dzieje? na niskich lakach?? aha i nie bede startowal
dzis leeedwie przeszedl moj poldolot przeglad ....byly (sa) luzy ....ale dalo rade