Zwrotnice:swotrznie nominalne czy do rozwiercania?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ma ktoś doświadczenie w tym zakresie?
z nominalnymi mniej roboty ale czy ktoś wie jak to jest z ich
trwałością?
z góry thx za wszystkie odpowiedzi!

siemasz,

ja kupiłem zestaw naprawczy bez rowiercania, prosto sie to robi , tylko trzeba sie nameczyć nad wybijaniem tulejek.
Plecam bez rozwiercania
Pozdrawiam

tez sie pod tym podpisuje

kup teflonowe...te do rozwiercania to już do lamusa jka ktoś chce to mam kilka sztuk gdzies tych do rozwiercania oddam za free - takie ładne oldscholowe

lepiej kupic te bez rozwiercania POCO SIE MECZYC

to i ja sie podepne pod temat....
szukam zakladow gdzie regeneruja zwrotnice w okolicach wroclawia...
wiem mozna samemu zrobic ale ja potrzebuje miec na to rachunek ichdzi mi o super jakosc..

Witam!
napisalem artykul na ten temat, jakis czas temu poszedl do Konia i mam nadzieje ze niedlugo bedzie na stronce, postaram sie zrobic tez fotki.
co do tulei to zdecydowanie polecam te do rozwiercania, robilem regeneracje w kilku maluchach, i teflonowe siadaja bardzo szybko, a te do rozwiercania wytrzymuja o wiele duzej.

Te bez rozwiercana to mit jakiś!!!, ja miałem problemy z wbiciem sworzni do tego, ale polec am kupić te bez rozwiercania, i je rozwiercić (Zabielić) rozwiertakiem

ja kupilem te bez rozwiercania i nic nie musialem rozwiercac troche cieszko szlo ale udalo sie

Ustal ze mną termin to Ci zrobię zwrotnice na bóstwo, mam już praktykę No chyba że 10 km i 40 zł to dla Ciebie za daleko i za drogo