FIAT 133

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!! Widzialem go juz kilka razy...Dzisiaj na zywo na ulicy Tamka w Warszawie...Obrzydlistwo straszne...Hybryda 126 i 127...''Performed by SEAT''...Taki mial napis na drzwiach...Czy t konstrukcja czysto Fiatowska,czy jakis wymysl hiszpanow???
pozdr.

-----------------
http://plepleple.pl

Archiwum mówi na to: FIAT 133 SEAT.
Szukać, szukać, szukać...

no faktycznie, obrzydliwy, bleeee, maluch lepsiejszy (x100), no ale jak już bym był w posiadaniy takiego fiacika a może seata, kto wie, to fajnie takim rodzynem sie pochwalić ,

Heheheheheh.....Jest taki obrzydliwy,ze musze go miec Jutro jade tam,gdzie go widzialem i wsadzam kartke ze chce kupic....Stoi juz cholernie dlugo,ze dwa miechy... Na dodatek otwarty...Jeszcze go ktos zgnoi Buda jest w miare pare dzioor...Zobaczymy

Ale szkarada.moj Boze!!

Cytat:
2003-11-07 09:22:20, Poochaty pisze:
Ale szkarada.moj Boze!!

zastanow sie co piszesz, to jest owiele lepsze od 126, moze w oryginale nie robi wrazenia, ale wystarczy zapodac jakis fajny kolorek felgi cos dlubnac przy silniku i gotowe

a ogladales zdjecia wnetrza? jest tam tyle miejsca ze spokojnie mozna wozic z tylu ludzi co w maluchu jest mozliwe jedynie jak wywali sie przednie siedzenia

troche przod brzydki, ale to nie problem inne reflektory zalatwia sprawe

tak powinien wygladac nastepca 126p produkowany zamiast eleganta,

CHCE MIEC COS TAKIEGO

fakty faktem jest paskudny ale silniczek ma 850ccm a wazy bardzo podobnie do malucha. Wiec pojezdzic tym mozna bardzo fajnie

Oblookajcie sobie zdjecia Fiata(seat) 133 a nie odrazu mowicie ze ochydny, ma on wiele zalet czego o 126p nie moge powiedziec, noo chyba ze 126bis

A mi się podoba coś takiego
Przypomina ryjka

Auto jest super, taki maluch tlyko tkai dziwny . Kogoś opieprzalisćie na forum zę nie było fiata 133 jak napisal że ma znaczek fiata 133 ale cóż pomylić sie rzecz ludzka

Cytat:
Kogoś opieprzalisćie na forum zę nie było fiata 133 jak napisal że ma znaczek fiata 133 ale cóż pomylić sie rzecz ludzka

sprawa nie dotyczyła 133..bo w jego istnieniem chba nikt na tym forum nie watpi;]...a rzecz dotyczyła rzekomego istnienia Fiata 123...
>>>dyskusja<<<

...czyli mozliwej Pandy.....

wiec kolega sam sie pomylił;]....sic!

Mi się nie podoba. Kierownicę ma nie z tej strony co trzeba

w małopolskim - okolice zator - wadowice ... smyra taki fiat 133 czerwony

A nie móiła że pomylić sie rzecz ludzka Sorki was all. 3 a 2 prawie to samo

Cytat:
Kogoś opieprzalisćie na forum zę nie było fiata 133 jak napisal że ma znaczek fiata 133

Heheheh/.......To o mnie chodzilo...Ale znaczek 123 a nie 133...Nie moge kolegi doprosic,aby dal mi to cacuszko zeby pokazac w skanie jak wyglada....Szukalem tego 123 i nic nie znalazlem... A 133 to z Wawy juz oblukalem i wsadzilem kartke ze chce je lyknac...Stoi otwarty i nie jezdzony ze 3 miechy....Ma troche zgnilizy ale generalnie jest caly....jaki ma silnik???Taki jak w 850??kreci sie w lewo???Ja k z reszta czesci???

-----------------
http://plepleple.pl

ja wiem gdzie takie stoja w Krakowie )

PS:Kiedys.....dawno temu widzialem na DOBREJ w wawie takiego....pewnie to ten sam...bo Tamka to chyba dwa szpagaty od Dobrej ......Mariensztatu.....i pubu "baryłka" gdzie podaja niedobre piwo

Cytat:
2003-11-07 22:41:54, qbaletek pisze:
Cytat:
Kogoś opieprzalisćie na forum zę nie było fiata 133 jak napisal że ma znaczek fiata 133 ale cóż pomylić sie rzecz ludzka

sprawa nie dotyczyła 133..bo w jego istnieniem chba nikt na tym forum nie watpi;]...a rzecz dotyczyła rzekomego istnienia Fiata 123...
>>>dyskusja<<<
...czyli mozliwej Pandy.....
wiec kolega sam sie pomylił;]....sic!

Jest Fiat 123 bo

tutaj jest wynik wyscigu starych aut GT

tutaj linki na trpie 123 ale to tylko poszklaki :

http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=4309

http://123.fiat.icars.de/

Cze mam do was pytanko czy ma ktos z was fiata 133 lub jakies zdjecia materialy dotyczace tego fiata bo ostatnio widzialem go i chcialbym sie dowiedziec cos wiecej na jego temat
jezeli temat o tym fiaciku juz był to prosze usunąc

dzieki pozdr

był temat i to nawet na tej stronie albo poprzedniej