Nabyłem felusie z rekina (stalówki) i plany co do nich...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Musiałem sie pochwalić ale niestety musiałem sprzedac swoje alu fele z ccs'a ale i tak nie podobały mi się za bardzo chociaż na moim kaszlu dość tak się prezenciły. Ale wracając do tematu za 4 fele rekina stalówki szer. 5 dałem 90 zł i na tył poszły zimówki (dostałem od siostry ) rozmiar 155x70 R13 (Semperit) a na przód pójdą 130x70 R13 (najprawdopodobniej Dębica). Bardzo fajnie się prezentuja te felusie w moim kaszlu ale będę je malował na biało. Fotki zapodam jak założe przód a to najprawdopodobniej nastąpi w przyszłym tygoniu tak, że cierpliwości. Tak jak juz wspomniałem wcześniej będą białe ale dopiero po zimie - na razie zostaną srebrne. Uff ale się rozpisałem... no ale mam dzisiaj bardzo szczęśliwy dzień więc proszę o wyrozumiałość... .

Pozdrawiam

Jako pierwszy gratuluje nowego zakupu

Gratulacje, ja poluje na takie fele od paru miesięcy!!!!!!

ciesz sie ze tak Ci latwo poszlo szukanie, ja po miesiacu zrezygnowalem i kupilem CC..

Aha i tu mam pytanie do maluchowców posiadających te felgi - czy też musieliście wykręcić te śróbki mocujące bęben żeby je założyć .

a mnie sie te fele niepodobają, aluski od ccs o niebo lepsze.

Cytat:
2003-11-06 19:43:13, mille pisze:
ciesz sie ze tak Ci latwo poszlo szukanie, ja po miesiacu zrezygnowalem i kupilem CC..

Mam ich u siebie pod dostatkiem , dziś kupiłem akurat ostatnie na wulkanizacji u znajomego ale jeszcze na innej wulkanizacji gość ma chyba jeszcze z 8 takich fel (tyle że nadają się do malowania).

spoko fele ale trochę za TYPOWE ale dla mnie bardziej spoko niz te mierne alusy z CCS. Jak alusy to PORZĄDNE