| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-11-07 17:28:06 Na butik.pl ma pojawić się nowa pozycja - kalendarze, trochę nie qmam tego co napisali o nich ale jak dostane odpowiedź na moje pytania to się wszystko powinno wyjaśnić. A może Koniu wie już coś więcej?
Wracając do tematu - ktoś by był chętny na taki kalendarz? Można by zrobić dwie wersje: z Malcami i z Kantami, ewentualnie inna konfiguracja. Na razie to jest tylko hasło, zobaczymy jaka będzie cena. Co Wy na to? Mnie się to wydaje ciekawą propozycją |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-11-07 17:31:44 gdyby w takim kalendarzu znalazł sie mój malec to byłbym chętny a tak powaznie chcialbym aby w takim kalendarzu znalazły się furki wszystkich klubowiczów |
rabbit Fiat 126p Chrzanów | 2003-11-07 18:10:15 podoba mi sie pomysl takiego kaledarza chetnie bym taki kupil |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-11-07 18:18:28 Taaaaaaa kazdy mówi ze kupi.....
Juz to widze 10 osób a reszta oooo eeeee za drogo ........... Na starym forum kiedys był kalendarz do wydrukowania !! Ps a co szkodzi zrobic 3 czesciowy kalendarz ;p |
Poochaty F&F Sympatyk Kraków | 2003-11-07 19:03:21 to nie jest glupi pomysł...po 3 zdjecia na jednym miesiącu i wychodzi.Ja jestem za |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-11-07 20:36:48 woooow!...
super sprawa!...ja sie pisze....gdyby moja 128 była w Grudniu!.....marzenie! |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2003-11-07 21:41:24 super sprawa!! ja tez sie pisze. moze byc osobno dla kantow i malcow albo razem. z tym ze gdyby byly razem to by trza dac wiecej fotek. a jaki jest koszt takiego kalendarza w sensie ile mialby kosztowac???
pozdrowki |
Twarog F&F Sympatyk Fiat 125p/Opel Omega Kobyłka | 2003-11-07 23:10:16 Niezły pomysł z tymi kalendarzami najlepiej by było gdy kanty i malce były oddzielnie. To bym taki chętnie kupił z kantami |
Marek_C Fiat Uno Olkusz | 2003-11-07 23:34:33 Jestem jak najbardziej za. I muszę przyznać, że pomysł trzech zdjęć na jednej stronie jest OK.
Tylko żeby koszt takiego kalendarza nie przekroczył 30zł. |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-11-07 23:54:45 Zrobić można...a kalendarz zasili konto "zlotowe".
Schwepes mysle bez problemu machnie piękne grafiki ! Mogą być też misie z logo F&F PS Ja też wystawiam kalendarze ze swoimi pracami |
evilone F&F Sympatyk Krowa126 ETG Toruń | 2003-11-08 00:32:27 jakbym mial zobaczyc swojego malca na kalendarzu to jestem w stanie zaplacic kazda cene, podpisuje sie pod tym pomyslem !! |
Lo3eK F&F Sympatyk Był Stalowa Wola | 2003-11-08 12:09:16 Ja bym kupil taki kalendzaz na 100% Nie musi tam byc mojego malana( wiadomo ze nie bedzie). Ale zeby cena nie przekroczyla 10 zł. Mam nadzieje ze niezrzeszeni w f&f tez beda mogli zamawiac. CO? |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-11-08 15:30:33 Mam nowe wieści dotyczące kalendarzy. Jest trochę gorzej niż myślałem, już wiem dlaczego chcą tylko 5 obrazów...
Czyli zanosi się na małoformatową, 5-kartkową wersję Ale spójrzcie na to z dobrej strony - ponieważ jest to, jak wspomniałem na początku, oferta butik.pl więc teoretycznie ilość wersji danego kalendarza jest nieograniczona. Jednak nikomu się nie będzie chciało robić kilkudziesięciu wersji (dla każdego inną). O ile sympatycy Kantów nie mają większego problemu, właściciele reszty Fiatów (nie 125/126) także, to "Kaszlakowców" już jest chyba za dużo na to by ich "ścisnąć" na 4 stronach A4. IMHO okładka we wszystkich wersjach winna być identyczna, co najwyżej z małą ikonką wskazującą na wersję. Teraz tylko ktoś kto by to opracował graficznie bo moje zdolności w tej materii nie są zbyt wysokie. Ale skoro:
to ten problem byłby z głowy Sam kalendarz proponowany przez butik.pl nie jest na pewno idealny i 5 kartek za 30zł to może się wydawać drogo, jednak jest tu możliwość zrobienia go w dowolnym wzorze i dowolnej ilości (nawet 1szt.). Ponadto:
więc widać że to nie musi być wersja ostateczna i może da się jeszcze coś zmienić A może (jeśli taka wersja Wam nie odpowiada) rozejrzymy się za tradycyjnym sposobem tzn. kalendarz zamówiony w zwykłym zakladzie poligraficznym Czekam na Wasze opinie. pozdro 4 all |
Chopper F&F Wolny Słuchacz :) VW Passat Combi Krakow | 2003-11-08 15:38:02 JA proponuje na pierwsza strone machnac ladne zdjecie kilku samochodow z F&F (naprzyklad grupa krakowska cyknela by ladna fotke podczas zlotu) A cena 30 zl ? hm... wedlug mnie troche duzo ale mysle ze bede w stanie tyle zaplacic. |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-11-08 15:45:42 wydaje mi sie że a3 to jest większa kartk niż a4 |