Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-11-09 14:26:59 A nie przepaliła ci sie zadna zaroweczka? Wlacz awarie i zobacz. Sorry, za takie truizmy, ale to jedynie przychodzi mi do głowy.
Pozdrawiam |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-11-09 14:30:37 cos widoznie przedobrzyles z tym przerywacze... Skoro jestes pewien, ze zarowki sa dobre i ze kontaktuja....to znaczy, ze przerywacz "czuje" za maly opor... ten lut moze jest za dobry w danym miejscu.... |
![]() Sajmon SYMPATYCZNY GOŚĆ 126p, CC, Seicento Bydgoszcz | 2003-11-11 11:16:37 ffff sumie u kumpla (Mopej - klubowicz) były podobne przygody :-|
Jak włączał klirunek to cała lampa mrugała ![]() ![]() Ale pomogło małe odświerzenie stykoof lampy! Tzn kostki były zaśniedziałe i potem wszycho było OK ![]() Ale nie na długo, bo po tygodniu znowu zaczęły wariować - zamiast mrugać to palą sie na stałe... ![]() Ładna ma straszne fochy (a przed zimą sie nasilają ![]() [ wiadomość edytowana przez: simon-cool dnia 2003-11-11 11:31:41 ] |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-11-12 10:39:51 A ja widziałem dziś Mercedesa, u którego migały raz lewe, raz prawe kierunkowskazy ![]() ![]() ![]() Potem był następny korek, bo... też kobitka stanęła na środku Skodą Oktawią i prosiła przechodniów o zepchnięcie auta na pobocze (to chwalebne ![]() Miałem dzisiaj "szczęście" na zmotoryzowane kobiety ![]() |
![]() klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-11-12 15:35:17 Co do kierunków to wrazie awarii zawsze można ręke przez okno wystawić ![]() ![]() |
![]() Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-03-03 21:41:39 A sam klawisz awaryjnych masz sprwny? Może tam sie coś poluzowało? |
![]() panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-03-03 22:44:52 Czasem jest sytuacja ale warto zajżeć w skrzynkę bezpieczników ja swoją rozbierałem po paru dniach deszczu wilgoc weszla wszędzie i przy okazji po rozkręceniu skrzynki znalazłem kupe zaśniedziałych miejsc, światla wróciły do normy a teraz zapodaje sobie nową skrzynkę ta jest do wymiany nowa czeka na cieplejsze dni.Mariusznia ten typ kierunkowskazów co widziałeś w mercedesie to zapewne awaryjne przerobione ja kiedyś coś takiego miałem w maluchu
pozdrawiam panoni |
![]() Gerpi samara 3d Kraków | 2004-03-04 01:15:47 polecam przeczyscic styki bezpiecznikow i ponaginac je, oraz same bezpieczniki pocierajac o beton poprostu. A potem zabezpieczyc wszystko jakims specyfikiem do instalacji elektrycznych lub tez zwyklym WóDe 40 (%) ![]() ![]() |