Mój fiacik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak kogos interesuje to na mojej stronce sa nowe fotki fiata 131, widac na nich cos wiecej, jak wyjade z garazu to zrobie lepsze fotki. www.cecot.w.pl

No no Tomaszu postarałeś się jest boski wygrasz wszystkie zawody wygrasz i nie dla tego że bedziesz najszybszy (znaczy to też ale nie tylko) ale dla tego że nikt nie bedzie śmiał wyprzedzić tak pięknego pojazdu

fura miazdzy....super...moje marzenie

Pięknie się prezentuje to co ma powstać Powodzenia w dalszych zmaganiach ze 131i jej dohc

piękne auto i kawał dobrej roboty

Kupę pracy w to w włożyłeś i efekty od razu widać

Zakochalem sie

Kiedy zobaczymy go w akcji ?

Wyjątkowy samochód!

Wspanialy! czekamy na efekty koncowe!

Piękny Fiacik, też chce takiego !! Teraz tylko czekam na fotki końcowe i na jakis filmik z 131 w akcji

Super , będzie latał jak poldolot ??

bardzo ladny, a stracilem juz nadzieje ze zobacze ABARTHa na ulicy.jednym slowem PIEKNY

Piękna gablota
Przód się zajebiście prezentuje.

Piękna furka . Doceniam także twoją pracę włożona w to autko - naprawdę godne podziwu. Powiedz mi tylko jedno - jakiego koloru w końcu będzie mam nadzieję, że białego jak na rajdoofkę przystało...

Pozdrawiam

piekna robota

mam nadzieje ze kiedyś mi sie uda zobaczyć na żywo a na filmy to czekam z niecierpliwością bo poprzednie produkcje kol Walezego sa ulubiana rozrywka moja i mojego brata który jak troche włacza je i oglada

Cytat:
2003-11-11 17:18:00, bodziot pisze:
piekna robota

mam nadzieje ze kiedyś mi sie uda zobaczyć na żywo a na filmy to czekam z niecierpliwością

super wygląda zwłaszcza te poszerzenia i wlot na masce

....................................... ZATKAŁO MNIE................. Piękny samochód, Cudo, kurda normalnie nie znam tylu komplementó dla tego wozu...... RESPECT za włożoną w niego prace kase i czas Teraz to normalnie tlyko sie ścigać Piękny.. zrobisz go na orginalnego ABARTHA w barwah Ailitalli ??

auto ma hamulce z delty(jeszcze zaciski na fotkach sa z hondy ale juz niedlugo dam nowe) , skrzynia kłowa, rekaw bedzie hydrauliczny, kute tloki ,lekkie wszystko co sie da w silniku, zrobiona glowica, chlodnica oleju,krotki dyfer(4,55) bilstein, itp itd. malowane bedzie podobnie do tego z rajdu niemiec ale niestety(albo na szczescie) w barwy firmy Connectpol. czyli beda pieniadze na wystawienie tego potwora na rajdach. chwilowo ma glowice 8v bo nie moge dorwac nigdzie gaznikow DCOE 45 jak je dostane to zaloze 16v. mam kolektor do nowej glowicy 16v na gazniki IDF ale trzeba by zalozyc wlot z drugie strony maski a tego nie chce robic, ma wygladac jak seryjny abarth.jak go dokoncze to moge sie przylaczyc do waszego klubu, wtedy bede mial fiata i spelnie wszystkie jego warunki, naturalnie jesli ktos chce mnie w klubie.

Cytat:
2003-11-12 00:22:16, Walezy pisze:
chwilowo ma glowice 8v bo nie moge dorwac nigdzie gaznikow DCOE 45 jak je dostane to zaloze 16v. mam kolektor do nowej glowicy 16v na gazniki IDF ale trzeba by zalozyc wlot z drugie strony maski a tego nie chce robic, ma wygladac jak seryjny abarth.jak go dokoncze to moge sie przylaczyc do waszego klubu, wtedy bede mial fiata i spelnie wszystkie jego warunki, naturalnie jesli ktos chce mnie w klubie.

Walezy a wiesz może w jakich samochodach seryjnie były montowane IDFy o gardzielach 45 ? Bo jeśli były seryjnie montowane w jakimś samochodzie to mogę popytać tu i tam. Nie pamiętam czy pytałeś o takie gaźniki kiedyś na naszym forum czy gdzieś indziej w sieci czytałem twój post na ten temat ( nie mogę sprawdzić bo wyszukiwarka nie działa ). Jeśli było montowane seryjne gdzieś to może uda sie sprowadzić.
No i oczywiscie ze zapraszamy do klubu !!!

IDF 44(nie bylo o ile wiem 45) byly montowane chyba w fiatach spider ale ja musze miec lezace DCOE, pionowe mam, nawet nowe ale nie mieszcza sie pod maske dlatego szukam DCOE 45 a te nie wiem w czym byly, moze w jakis alfach i chyba ritmo abarth.