126 klasyk 79 rok !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zapraszamy na strone http://www.fiat-furious.prv.pl w celu przeczytaniu artykułu o maluchu 126p 79 rok ( przejechane 50tys km )

zajebiście ten maluszek wygląda szkoda tylko że miał dzwonka ale na zdjęciach nie widać , bardzo mi sie podoba

Jestem ciekaw jak by wygladal na takich felach ale chromowanych, czekam az ktos sie tego wreszcze podejmie..

Mój qmpel ma malca 1978 rok.... tyle żę jest zdecka przerobiony Ma kasparova i małysa i ciemne szybki Jakby kto chciał to mozę by sie wymienił

Ja też mam z '78

i jak jush o starych malcach rozmowa to ja amm pytanie co do tapicerki. U mnie po okolicy jeźdiz tkai maluszke z lat 70 i w nim jest taka zielona tapicerka. Czy ona byłą seryjnie montowana czy to jakis wybryk włascicela????? A ja mam z '80

macpaw - były takie. To co jest na tych zdjeciach to tez oryginalna pomarańczowa.

pozdro

Mój jest z 1980 r. ale ja poszedłem w całkiem inną stronę - myślę, że nie najgorzej mi to wyszło .

Znajomy ma oryginalnie zieloną tapicerkę w maluchu zdaje się z '77 roku.
Dajcie cynk, jak ktoś będzie miał do sprzedania malucha z roku '78 albo wcześniej.
Dzięki.

O jaaaa.
Jezeli ktos chciałby tapicerke w takim kolorze tj kanapa , fotele , boczki to chyba wiem gdzie takie cos niszczeje.
Mi sie to nie podoba ale moge poszukac.
aha auto piekne.

Ta pomarańcowa kojarzy mi sie z wersją L&K w skodzie. Tamten zieolony jest szpetny.... Ale kolor sie dobrał auto seledynowe i reszta zielonkawa A ten maluch z tego postu jest cudny. Hmm w Rybniku taki mój wujek ma maluszka czerwoneg tesh w takim stanie tyle że z 83 chyba... W kazdym bądź razie ma nowe zawieszenie

Normalnie łza w oku sie kręci!! No i ostatnio wylookałem u mnie na osiadlu sąsiednim dziadka w takim klasyku z chromowanymi lusterkami. Całkiem podobny do tego no i stan podobny

A czy w tych starszych fiatach korbki od szyb nie był takie chromowane ??? Ja mam tkai jeden w swoim tlyko nie wiem czy to jest orginalny czy tesh jakis taki z innego auta czy cos w tym stylu. Takie malca to można zafoliować i zamrozić żeby nasze przyszłe pokolenia widziały ten cud techniki D: