Fiat 850 sport...kolejny namierzony!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeszcze we wrzesniu spotkkałem na jednej z Lubelskich ulic pieknego 850 sport....oto jego foty....

P.S. Własciciel niestety nie odpowiedział na 2 karteczki zza szyby

Ładny i zadbany, dziwilbym sie gdyby wlasniciel chcial go sprzedac..

znam ten samochód
jego właścielem jest pewien starszy pan (ok. 65 lat) który jest sędzią rajdowym w Automobilklubie lubelskim, razem kiedyś sędziowaliśmy kjs.
wątpię żeby chciał go sprzedać bo z tego co wiem jest bardzo przywiązany do tego samochodu

hehe
Jestescie jak sepy (bez obrazy) wypatrzycie fiacine i juz chcecie kupic,
cel szczytny w przypadku ratowania przed wiejskim tuningiem i zlomem. Jednak jezeli widzi sie auto w takim stanie i do tego jezdzace to raczej napewno wlasciciel nie planuje sprzedarzy.

jak mnie by nachodzili tacy maniacy to bym kijem pogonil

Cytat:
2003-11-11 18:19:30, Samael pisze:
hehe
Jestescie jak sepy (bez obrazy) wypatrzycie fiacine i juz chcecie kupic,
cel szczytny w przypadku ratowania przed wiejskim tuningiem i zlomem. Jednak jezeli widzi sie auto w takim stanie i do tego jezdzace to raczej napewno wlasciciel nie planuje sprzedarzy.

jak mnie by nachodzili tacy maniacy to bym kijem pogonil

No może by zostawić wiadomość żeby jak ma internet np. to na forum tu trafił

ale nie była to karteczka z oferta sprzedazy...tylko prosba o kontakt ze wzgledu na samochod..podany telefon i mail...

No może sie przestraszył może źle zinterpretował " ze względu na samochód"

fakt, czasem ludzie sie boja gdy jakis mlody czlowiek wypytuje o ich samochod, kiedys szukalem miejsca postoju czerwonego 128 3p z ronda mogilskiego, w koncu znalazlem, podjechalem moim 128, zaczalem rozmawiac z wlascicielem ktory stal w otwartych drzwiach garazu kolo 128, facet powiedzial ze nie ma takiego auta a gdy zapytalem kolo czego stoi powiedzial ze to polonez, dopiero za 2 razem dal sie skusic na rozmowe o 128...nie chcialem go wcale kupic..ot tylko pgadac z wlascicielem innego 128{wtedy jeszcze nie znalem nikogo z "krakowskiego klanu 128" }

od razu przypomina mi sie ten żólty fiacik 850 który stoi(a może stał) na parkingu pod polibudą

Cytat:
2003-11-12 00:59:32, Putin pisze:
od razu przypomina mi sie ten żólty fiacik 850 który stoi(a może stał) na parkingu pod polibudą

ciagle stoi, codziennie go widze... Ciekawe kto jest wlascicielem moze by sie tym zainteresowac? we czwartek moge trzasnac fotki i zapodac na forum.

rok temu robilem wywiad na parkingu politechniki w sprawie tego 850, podobno nalezy do jednego z wykladowcow, oczywiscie nie na sprzedaz, ale to marna baza do czegokolwiek, kilka czesci i tyle karoseria tragiczna {dziury w dachu} ale foty pstryknij maniac, bedzie to przestroga {jak nienalezy traktowac starych fiacikow} i temat do dyskusji.

ten pod polibuda jest w stanie agonalnym kiedyś go oglądałem myśle że łatwiej było by znaleść w lepszym stanie niż odbudowywac tego ponieważ ruda zeżarła go juz prawie całego
przykra sprawa a bardzo podoba mi sie to autko

Auto miłe dla oka i nietypowe....ja bym jednak wolal cos innego.

hmm zachowany i uszanowany pieknie, jedynie te lusterko i naklejki mobil1 paskudstwo