TROJMIASTO-wspolne spotkanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proponuje zorganizowanie wspolnego spotu trojmiejskiego Waszego klubu, naszego(LKP) oraz innych klubow z samochodami podobnej klasy, termin i miejsce sie jeszcze ustali, co wy na to?

Ja jestem bardzo chętny pod warunkiem że to planowanie wyjdzie w sobotę po 16 albo w niedzielę
byłby to też dobry sposób żeby zacząć na poważni espotkania regionalne F&F TRÓJMIASTO...

ale to jeszcze musi sie wypowiedzieć Baron Wojewódzki w postaci Simon.PG. i to z nim podejmiemy decyzję co do terminu.

JA BALERON POMORSKI WYRAŻAM ZGODĘ NA ODRANIZACJĘ IMPREZ MASOWYCH NA TERENIE 3MIASTA .
No a tak poważnie to głupim byłoby pytaniem czy jesteśmy chętni czy coś takiego!! Organizujemy i basta!! Można podłączyć jeszcze naprzykład klubik skodzin i trampków napisać do redakcji 3miejskich gazet i zawalić np, pas na zaspie starociami (autami) z epoki puźnego Gierka
Mam rację!!

Masz rację!!! Jestem za!!!!

To co - w przyszły łikend? Zaspa? Moze zasypie zaspe?

no wlasnie, przyszly weekend na pasie, sobota po 16:00 lub niedziela po poludniu.

Jeśli mówimy o niedzieli 23.11.03 to jestem na TAK(mam wolne!! Jeśli chodzi o sobotę to jeżeli już to około 18. Pozdrawiam wszystkich i serdecznie zapraszam!!
P.S. No i najlepiej co by było jeszcze jasno!! Najlepiej tak około 13-14?? Zaraz po obiadku (przyspieszonym)!!

faktycznie, nie pomyślałem że w sobote będzie ciemno..
dobra! bardzo popieram termin niedzieli o powiedzmy..14 na Zaspie.

Leszek-Gdynia musimy sie jakoś spotkać w gdyni w niedzielę i pojedziemy razem.po cichu przyznam że tak zadko bywam w gdańsku że miałbym pewnie kłopot z trafieniem powiedzmy że zlot będzie na 14 to spotkajmy się w gdyninp. na parkingu Gemini o 13(gdzieś w jakimś jego oddalonym rogu gdzie zwykle nie ma żadnych aut) co ty na to?

[ wiadomość edytowana przez: magnum dnia 2003-11-16 11:55:06 ]

odwiedzilem, dzisiaj klub skody, mieli spot na zaspie i na to wyglada ze tez sie przylacza, same 105 i 120.

Witam
Ja jestem za a nawet bardzo ZA

Nie żebym podbierał klubowiczów ale jeśli komuś za daleko do TRICITY (podoba mi sie ta nazwa ) to może bedzie miał bliżej do Torunia, gdzie tym razem spotykamy sie na betonowo-asfaltowym torze. Wiecej info w osobnym temacie >> TUTAJ <<.
A jak juz wreszcie bede miał to upragnione LPG to i do 3miasta sie wybiore na jakis spocik .
Pozdroofka!

Tak wiec , wymyslilem ten zlot trojmiejski i podjelem sie jego organizacji tak wiec musze ustalic termin:
I bedzie to niedziela 23.11.2003 o godz 14:00 na pasie startowym na zaspie.
Godzina jest proponowana, jesli nie bedzie do tej godziny nikt mial sprzeciwu to juz tak zostanie.
Mozna tez zrobic jakis przejazd przez miasto do gdyni na skwer.
Licze na Wasza frekwencje w miare Waszych mozliwosci.
Wszelki kontakt ze mna w moim profilu.
Aktualnie zaprosilem kluby :Skoda,FSO,Fiat,F&F,my (Lada), bede staral sie szukac dalej.
Pozdrawiam.

oj oj zapowiada się grubo! a co do skodzinek to może uda mi sie jeszcze sprowadzić ziomala który jeździ podremontowaną skodą 120rapid.

przypominam o spocie w niedziele, nie zapomnijcie postarajcie sie jak najliczniejsza grupa pojawic.

No ja walczę o każdą sztukę maluszkową a jest szansa, że pojawi sie ich "kilka" Do zobaczenia w niedzielę i cze!!

P.S. Jaki plan w razie DESZCZOWEJ pogody??

I jak tam, duzo chetnych od was?
A co do deszczowej pogody to niby nie ma padac i ma byc cieplo, a jesli bedzie padac przeniesiemy sie no jakis parking podziemny lub do jakiejs knajpy na kawe czy herbate, ale modlmy sie aby nie padalo.

Ilu nas będzie nie mogę powiedzieć!! Wiem, że wszyscy z którymi rozmawiałem wyrażają chęć pojawinia sie, a jest ich kilku
Trzymajmy kciuki za pogodę w niedzielę!!

Co do kciuków to my równiez je cały czas trzymamy!

Pogoda musi byc git tego dnia.

No i liczymy na waszą prezencję

Do zobaczenia.

naszą czyli czyją?

bo członków F&F w trójmieście jest trzech...
spoko, ja bagnet bedę miał na jutro(chyba) wiec jeden dzień to on wytrzyma...tak liczę..chociaż ten podjazd pod obwodnicę..
jakos dojadę!

Magnum - 13:30 na lotosie w osowej - pamietasz?