Kupie lampy do yarisa!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam jestem tu nowy i mam nadzieje ze mi pomozecie.... szukam bialych lamp do toyoty yaris lub lamp lal lexus style... jesli masz takie do sprzedania to odezwij sie na gg:4447722 lub napisz: grzybek-r@wp.pl z gory dzieki i mam nadzieje ze ktos ma takie lampki do sprzedania

PS: interesuja mnie tez kola aluminiowe do yarisa 15" lub 16"

osobiście nie mam, i mało prawdopodobne aby ktoś z forum miał do sprzedania, ale jeśli to pomoże to na sklep.tuning.pl mają lexus look za 750 zł, a całe białe albo czarne od IN PRO są w sklepie maxtuning.pl za 850 zł.
Oczywiście ceny są chore, jak masz czas i chęci to możesz ściągać z zachodu, będzie pewnie taniej tylko wiecej roboty

i cały temat do kupie sprzedam itd

sluchaj Crit w tym yarisie co jest u ciebie pod nickiem to jakiego rozmiaru ALUMY sa nie wiesZ? bo super wyglada a tez chce na wiosne jakies alu zakupic duze i nie wiem jakie na maxa moge wsadzic.......

hmm te felgi u Crita są wklejone w photoshopie , a i ja i Crit przymierzamy się do felg 16/7 z oponkami 195/45/16, jak ktoś lubi to można i 17" włożyć ale to nie na polskie drogi, poza tym ciężko będzie je uciągnąc

Cytat:
2003-11-16 17:10:12, grzybek-r pisze:
sluchaj Crit w tym yarisie co jest u ciebie pod nickiem to jakiego rozmiaru ALUMY sa nie wiesZ? bo super wyglada a tez chce na wiosne jakies alu zakupic duze i nie wiem jakie na maxa moge wsadzic.......

dokleiłem do swojego yarka fele 17 cali, fajnie wygląda, ale nie na nasze drogi

nad lexusami tez sie zastanawiałem ale troche drogo, wiec moze kiedyś sobie kupie jak stanieją albo znajdę używane

Cytat:
2003-11-16 15:47:51, Crit pisze:
Oczywiście ceny są chore, jak masz czas i chęci to możesz ściągać z zachodu, będzie pewnie taniej tylko wiecej roboty

No nie jest taniej ja mam z Boostera i kosztują 260 euro.

Pozdrawiam
Katka

Co w z tymi lexuslookami ?
Kojarzy mi sie to troche z moda na marmurki lub 'pyramidy'

I jeszcze bylu kurtki 'passager'

[ wiadomość edytowana przez: Deeno dnia 2003-11-17 11:18:04 ]

Cytat:
2003-11-17 10:17:27, Katka pisze:

No nie jest taniej ja mam z Boostera i kosztują 260 euro.

Pozdrawiam
Katka

te same są w sklep tuning za 750 zł ktos tu przepłacił fakt faktem że jakoś mi to nie pasi do yarka tak do końca, ale nie mówię że nigdy

Cytat:
2003-11-17 11:35:13, Crit pisze:
te same są w sklep tuning za 750 zł ktos tu przepłacił

Nie te same, różnią się jakością wykonania (to jest inny producent), a po za tym jak ja kupowałam to ich jeszcze nie było w Polsce, niestety czasem się przepłaca .

Pozdrawiam
Katka

lampy pewnie są produkowane przez jedną firmę tylko opakowania się róźnią
Deeno nie wiem jak to ująć mi się one po prostu podobają

hmm... co do lamp lexus style to niedlugo beda one dostepne u mnie w b-stoku w cenie +-500zl ale bialych nadal nie ma
a co do felg to dzis w salonie toyoty zrobili wielkie oczy jak powiedzialem ze na wiosne chce postawic yarka na 16" i powiedzieli ze to sie nie zmiesci a i watpia ze 15" sie zmieszcza... tylko ze 15" to 100% wchodza na 55 profilu i nie sprawiaja klopotow a czy wiecie jak sie to ma do 16" ?? 7,7" szerokosci i opona 50-55 profil

hmm z tego co wiem oponki max 45 przy 16", a szerokość 7
btw. jak bedziesz miał dostępne lexuslooki za 500 zł to daj znać bo jestem zainteresowany

jak 15" może nie wejść jak toyota sprzedaje do Yarka 15"....

po 2 bodajże w TS były seryjnie 15"....

no właśnie a w Turbo 16" więc na pewno się mieszczą

Cytat:
2003-11-17 21:58:25, grzybek-r pisze:
a co do felg to dzis w salonie toyoty zrobili wielkie oczy jak powiedzialem ze na wiosne chce postawic yarka na 16" i powiedzieli ze to sie nie zmiesci a i watpia ze 15" sie zmieszcza... tylko ze 15" to 100% wchodza na 55 profilu i nie sprawiaja klopotow a czy wiecie jak sie to ma do 16" ?? 7,7" szerokosci i opona 50-55 profil

Mój apel: zlikwidować ASO w b-stoku albo wymienić ludzi !!! poprostu bez pojęcia są yarki na osiemnastkach i jakoś to się toczy, bez problemu powinny wejść 16x7 cali z oponami 195/45

No i z ogłoszenia zrobiła sie dyskusja -----> techniczne