| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
OmesiaK Omega A 2.0i Diamant Białystok | 2003-11-17 09:38:10 Mam do Waszmości pytanie.
Czy ktoś wie, czy do naszych Omeg pasują zagłówki (pełne) od Corsy B lub Calibry? Z góry dzieki za poradę |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-11-17 15:23:08 Ja do swojego caravana też bym chciał wstawić 3 na tył. Nie mogę tylko wymacać czy są tam standardowo w kanapie miejsca na zagłówki |
_Krzysiek_ Opel Omega B Szczecin | 2003-11-17 23:25:13 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Po co wam pełne zagłówki od Corsy kiedy istnieją przecież pełne od Omegi (ja mam takie)
pzdr |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2003-11-17 23:49:43 heh.. a DrA kciał swojego środkowego wyp...dolić, ale Cygan się przewinął i skwycił w locie założycie, pojeździcie i wywalicie - zobaczycie (a jeszcze pełne - blech) chyba, że ktoś jeździł ciężarówką i nie używa wstecznego lusterka no dobra - wiem, że to tylko dla szpanu zaraz oburzą się Ci od 5-osobowych rodzin, że to niby dla bezpieczeństwa ale myślę, że 3-ci zagłówek powoduje więcej niebezpiecznych sytuacji niż ratuje skręconych karków ja tam stawiam na bezpieczeństwo czynne a nie na bierne pozdr |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2003-11-17 23:56:11
Calkowita slusznosc dARTI Ja tez te srodkowy wywalam do kufra, ale gdy juz mam 3 duszyczki na tylnej kanapie to osmielam sie przeprosic ten zagloweczek. Pod nim staram sie usadoawic jaka ladna buzke, ktora nota bene i tak mi zaslania wsteczna panorame. |
ASP Omega B Caravan Olsztyn | 2003-11-18 09:32:11 Witam wszystkich.
Bylem prawie swiadkiem kiedy z powodu braku zaglowkow zginela mloda kobieta (glupia sprawa - mlodzi ludzie siedzieli sobie na tylnej kanapie, auto stalo na parkingu, facet cofal innym autem na tyle nieostroznie, ze przylozyl w tyl nieszczesliwego samochodu. Uderzenie nie bylo silne, ale wystarczylo. Jak to wygladalo mozecie sobie wyobrazic.) Od tamtej pory szukam do swojej omegi B caravan sposobu jak zaglowki zamontowac (fabrycznie auto nie bylo w nie wyposazone), dokupic czesc kanapy albo cos innego - prosze o rade. Moze ktos mial juz taki problem Pozdrawiam |
OmesiaK Omega A 2.0i Diamant Białystok | 2003-11-18 10:05:06 Ho, ho Ja tu sobie tylko o zagłówku dla wygody a tu ambitny temat sie zaczal na forum o bezpieczenstwie. I bardzo dobrze. A tak poza tym to spojrzalem sobie z I pieterka na moja Omke i tak sobie mysle ze nie ma lepszej furki na tym Bozym swiecie |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-11-18 18:04:31 Też usunąłem środkowy zagłowek, w połączeniu z kratką strasznie zaciemniał obraz |
![]() jarecki21 Omega B 2.5 v6 automat Bytom | 2003-11-19 19:41:34 Cześć, macie rację środkowy do tyłu i wystarczy dać go jednym zaczepem do schowka po lewej stronie i już nie lata w bagażniku.
Narka |
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2003-11-20 09:59:23
hehehe ----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-11-20 15:11:47 Ej, chopy, ale jak sprawdzić czy kanapa ma czy nie miejsce na zagłówki. Jak zrobić, żeby mimo wszystko założyć zagłówki na tył??? Trzeba zmieniać kanapę, czy wystarczy zrobić dwa nacięcia w materiale i włożyć plastiki mocujące??? |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2003-11-20 15:17:01 A ja nie dość, że nie mam lusterka środkowego, to tym bardziej brak mi tylnych zagłówków... mało kto jeździ u mnie z tyłu... w pracy natomiast jeżdże dwuosobowym Truckiem okrytym buda i mam ww. lusterko! tylko ciekawe po ch.... Jedyne co przez nie widze to jak paczki mi lataja przy ostrzej branym zakręcie pozdr. |
DrA ![]() eS ... | 2003-11-22 11:25:40 Mi Cyganie porwali zaglowek Moge se fajne laski teraz poobserwowac w korkach jak stoja za mna |