| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Yaninnya 126, CC Warszawa | 2003-11-18 14:41:00 Do celów do jakich został zaprojektowany, to całkiem, całkiem. Czekam na Pandę Abartha (1.4 16v, 105 KM). Wygląda malinowo. |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2003-11-18 15:39:00 miałem okazje przejechac sie na jazdach testowych pandą z największym dostępnym w tej chwili silniczkiem (1,2?) , autko jest bardzo sympatyczne , wysoka kultura pracy jednostki napedowej , super efekt przy wspomaganiu city , do tego wszystkiego alu felgi , klima , abs , elektryczne szyby , radio średniej klasy , jednym słowem kawał ciekawego materiału dla poczciwego Kowalskiego |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-11-18 19:48:42 Niektórzy już sprawdzili co potrafi ![]() |
Lo3eK F&F Sympatyk Był Stalowa Wola | 2003-11-18 20:55:05 A ja jestem Ciekaw wersji 3 drzwiowej. I mam nadzieje ze ona ukaze sie jak najszybciej i to w wersji ABARTH. Ta 5 drzwiowa jest jak na moj gust za bardzo wagonikowata. Ale w porownaniu z tymi matizami i innymi wynalazkami jest na pierwszym miejscu. |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2003-11-18 21:48:13 kupno pandy to chyba (kasowo) nie temat na nasze forum natomiast przyznam ze autko na mnie sprawiło duuze wrazenie w tym zegmencie dla ktorego jest dedykowane, bije na łeb na szyje rywali, do tego jakis mały turbodieselek albo abarth jak mowice ale to koszty chyba rzedu 40-50kpln jeszcze zobaczycie ze w polsce zaroi sie od pandek w kazdym badz razie gratulacje dla fiata hehe ciekawe czy maja wersje 4x4?? |
Peyo125 F&F Sympatyk Smok Wawelski © & Janosik | 2003-11-18 23:38:51 Strefe zgniotu Panda udowodniła na zdjęciu prawidłową a co do : "hehe ciekawe czy maja wersje 4x4??" to po ulicach Turynu już jeżdżą 4x4 i Abarthy również |
Lava1 Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2003-11-19 08:06:31 Mi od samego początku wydawało się ża auto jest robionę pod nagrodę "Samochód roku" i co ??? Nie mysliłem się.
Co prawda nie miałem okazji nim jeździć, ale uważam że jest to sympatyczne auto dla przeciętnego Polaka - sam zresztą jestem po trochu chory na to auto. Miałem w planach zakup Seicento, ale teraz za tą kase może mieć o dużo lepsze i ciekawsze - Fiata Pandę. Fak że silniki narazie mało ciekawe ale 1.3 diesel to jest to - małe spalanie to coś co niestety cieszy, ai pewnie dynamiki temu silnikowi odmówić nie można - wszak to nowoczesny diesel. Gratuluje zdobycia tytułu. P.S. Już gdzieś czytałem, że Panda zdeklasowała rywali pod względem ilości sprzedaży w Polsce wypierając (bądź co bądź za te same pieniądze) Seiceto i wcale się nie dziwię - brakowało takiego produkty firmy Fiat. I do tego ludzie maja pracę -podobno Tychy zatrudniły 700 osób do fabryki Pandy |