MotoNews.pl

Tor Fiata w Tychach za darmo!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam sluchajcie mój kumpel ma takie dojscia ze daja mu tor fiata w tychach (ttam gdzie supersprint sie odbywa) w kazdym czasie w wynajecie za darmo, myslimy o tym jak snieg spadnie aby zorganizowac takie po kosztach sciganie co wy na to a moze jakis spocik F&F przy tym (problem tylko w tym ze na czas treningu musimy miec tam erke oraz 1 straz pozarna) ale mysle ze jakby nas bylo kikudziesieciu to moze za ok 20zl wpisowego daloby sie to zorganizowac , moze jakie drobne nagrody co wy na to???????

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2003-11-18 19:31:39 ]

no to brzmi niezle, jesli by wszystko sie udalo to moze byc niezle

ja sie nato pisze troche sie porajduje

byloby super,tylko info musi byc ze 2 tyg.wczesniej aby fury przygotowac i kase uskładac

pisałem satz`owi o tym kiedyś

Ja musle ze na to by sie duzo osób pisało i jakiąs kase by sie dało zorganizowac !!! ale wynajecie strazy i karetkito cosik mi sie wydaje ze jak na nas kosmos ale moz dało by sie to jakos przedyskutowac z tamtejszymi władzami???

Cytat:
2003-11-18 21:13:58, Tyler pisze:
Ja musle ze na to by sie duzo osób pisało i jakiąs kase by sie dało zorganizowac !!! ale wynajecie strazy i karetkito cosik mi sie wydaje ze jak na nas kosmos ale moz dało by sie to jakos przedyskutowac z tamtejszymi władzami???

wynajęcie karetki to ~200zł na taką imprezę (6-8godz.).. chyba że będzie od wczesnego rana do późnego wieczora to troche więcej
cennika straży nie znam...

i ja tez bym sie zjawil

straż to trzeba załatwiać z jakiejś bez obrazy osp na "wsi" dlatego że to wyjdzie taniej

Gdyby to było 200, no max 250 (Wawa) km to bym się skusił, ale ja mam tam 400
Ale nie mówie "NIE" - zobaczymy jak to będzie z LPG wyglądało

ja mysle ze i tak porajdowalibysmy [rawie za darmo jakby nas przyjechalo z 60 to te 20 zl chyba by nie stanowilo zadnego problemu i za aka kase zorganizowalibysmy karetke i sttraz

Organizowałem juz pare zlotów legalnych.
Straz pozarna owszem - najlepiej z wioski bo najtaniej.
Ale co ciekawe styknie lekarz z apteczka i wyznaczonym miejscem z czerwonym krzyzem.
Jest punkt lekarski.
Musze sie dowiedziec bo jak tak to chyba jest jakis maluch fan lekarz itp ;p

I jak zwykle jak ktos cos ciekawego organizuje to jest ponad 200 kilosów ode mnie.. kurde to w obie strony koło 200zł na wache przy zuzyciu mojego bolida..

Dobra chłopaki z racji piastowanego urzędu muszę się tym zainteresować. Kto jest chętny i na(mniej więcej) jaki termin? Zakładam że impreza ma sens przy min. 15-20 zgłoszeniach. Mogę zapewnić grilla i gorące napoje (w tym podgrzewanie miski olejowej).