Oryginalne felgi Abarth"a...ZOBACZCIE KONIECZNIE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zwroccie uwage jakie fele sa dedykowane do kanta.

Ja chciałbym w kaszelku mieć CD 15 lub CD30 .

A ja CD 56, CD 57

a te CD 51 wygladaja dokładnie jak te "moje" melbery na sprzedaz;]

A CD 134 sa bardzo podobne do jakich prywaciarskich ktore robia dzis w Polsce

-----------------
http://plepleple.pl

Qba odnosze wrazenie ze twoje melbery to wlasnie te CD51.... wiem ze to glupio brzmi , zawsze CD kojarzy sie z Cromodora, jest to zreszta oznaczenie wszystkich modeli tej firmy ale na tym wykazie felg jest jeszcze jedna zagadka mianowicie CD141 sa to felgi ze 127 mk3 sporta, mialem takie w rekach i jak byk pisze na nich SPEEDLINE !!!! wiec sa 2 mozliwosci: albo to CD nie zawsze oznacza Cromodora, albo cromodora melber i speedline robili rownolegle takie same modele felgi... ciekawe..... ktos ma jakis pomysl??

felgi ładne ale wydech jest suuuper!
jak ktoś chce to CD56 są bardzo podobne/może te same/ jaki sa w ibizie a takie felgi mam 4 z oponami(dwie dobre) felgi13'' chyba 4,5 lub 5 '' 4x98
a mnie podobają sie cd 30

wszystkim sie CD30 chyba podobaja

A mnie sie widza te CD 57 i 58 bo te CD 31, 32 - 50 to zywcem jak z Poloneza

Dla mnie 16, 30 lub 42 w ostateczności. Ofcoz 5 sztuk, z polerowanym rantem. Jeno 15" bym życzył, od biedy 14".
Pomarzyć

Czyż nie wygląda pięknie???

To mój powiększony avatar: 132 2000 na CD 15

Cd84 są nie głupie ale ja dalej sie zakochałem w tych felach 10' z malca (Fotki w porfilu) A z tych to jeszcze CD 31 sa spoko. Ale i tak można tlyko pomażyć o takich felach przynajmniej ja Narazie trzeba sie zadowolic kołpakami sporotwymi

Te CD-91-92-93-96 ma taki stray dziadek w kancie który stoi na mojej ulicy, gos tego kanta uzywa raz na tydzień..jutro musze sie im dokladnie przyjzec, ale na oko to te..W zyciu bym nie pomyslal ze to Abarth !!! bo w sumie to one mi sie nigdy nie podobały ale jak wiem ze to chyba Abarth to to co innego, moze by zamienil na stale

Ehh ... same śliczności. Jakbym miał pieniądze i wszedłbym do sklepu z takimi felgami .... to już bym chyba nie wyszedł, bo nie wiedziałbym co kupić.

p.s.
Ale do malucha moje wymarzone felgi to Campagnolo (nie jestem pewien pisowni) 4x12"

Cytat:
2003-11-19 19:19:55, Bart128 pisze:
CD141 sa to felgi ze 127 mk3 sporta, mialem takie w rekach i jak byk pisze na nich SPEEDLINE !!!!

jeśli chodzi o te felgi z giełdy, to z tego co ja pamiętam, był na nich też znaczek fiata... /F/I/A/T/

Ostatnio na giełdzie pod Hutą widziałem na Polonezie Caro platynowym, białe lampy z tyłu,felgi cd 30 , jak sie im przyjrzałem z bliska zobaczyłem napis Abarth,super były ,tylko troszke zaniedbane , "motylki " też są super,ogólnie wszystkie są spoko.

tak sie sklada peyyoo ze te felgi cd30 ktore widziales na gieldzie na polonezie zostaly zakupione po trudnych negocjacjach przez strasznego pojeba i maniaka starych felg... czyli mnie {to nic ze wydalem na nie kase potrzebna na zaplacenie raty czesnego na uczelni } faktycznie troche zaniedbane, kilka razy lakierowane bez usuniecia starej powloki, jedna do lekkiego prostowania, ale to oryginaly CD30 abarth z 1975 roku

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2003-11-19 23:57:56 ]

http://home.t-online.de/home/Markus.Buesch/presse.htm

tu mozna zobaczyc podobny folder z felgami do fiacikow......

Nie wiedziałem, że masz jeszcze Polozena Ale faktycznie było na nich troche farby i raczej nie usuwanej ale stylowe były , trzeba przyznac

Ja delikatnie poszukuje felg melbera, takich jakie ma moje autko w profilu. Ewentualnie jakiś innych podobnych gwiazd na fiatowy rozstaw.

[ wiadomość edytowana przez: mcqueen dnia 2003-11-20 00:13:34 ]