Car audio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zamiar zamontować w moim ponym 12 głośników oczywiście wszystko przez zwrotnice ale czy radio da rade to pociągnąć czy musze podłączyć również wzmacniacz. A jeżeli go podłącze to ile wytrzyma mi akumulator na postoju????.
Znacie taką firme BOSCHMANN co na jest warata?? Moge kupić sobie taki wzmacniacz ale nie wiem czy warto??

boschmann.. duzo tego na allegro no i 12 głośników.. wzmacniacz bym kupił albo nawet dwa

nie kupuj boschmanna, mialem tube przez miesiac, zawiodlem sie! cena atrakcyjna...ale sam sprzet??kup na poczatku mniej ale lepszej jakosci..np kup 6 glosnikow zamiast 12, a tak na marginesie to 12 glosnikow radio napewno nie pociagnie

12 glosnikow?-galancie,ale bez dopalki to nie bedzie gralo jak potrzeba.A jakie masz radio i jaka moc na wyjsciu?Co do boschmana to spotkalem sie z roznymi opiniami,czesto negatywnymi,ale w Twoim przypadku Gufson przy 12 glosniczkach lepszy slabszy wzmacniacz niz zaden

radyjko mam JVC na cd 4x45W . A jak proponujecie podłączyć ten wzmacniacz ?? Zamontować nowy akumulator czy wszystko pod jeden??

starczy pod jeden tylko nie graj za długo na postoju

Boschmann to zajebista niemiecka firma ale ja mowie o oryginale a nie o syfie z Allegro. To samo tyczy sie Amerykanskiej firmy First. Ich wzmacniacze w rzeczywistosci kosztuja w granicach 700 zeta wzwyz Co do glosnikow to po co Ci 12? Jezeli chcesz zeby lupalo, a nie jestes audiofilem(tak wnioskuje-bo chyba nie chcesz montowac oryginalnych Boschmannoof do Poniacza) to wymien sobie glosniczki te 10 cm z przodu i 13 z tylu, wrzuc dopale, skrzynie(nie tube)od 300W w gore i git. Zapewniam Cie ze nie wysiedzisz w autku. Pozdrawiam