Nakładki na błotniki poszukiwane....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam...chialbym zalozyc do esperaka nakladki na blotniki w kolorze czarnym ( matowym).Moze wiecie gdzie mozna takie nakladeczki nabyc???Czy ktos zakladal to u siebie??Jakie moga byc ceny???Prosze o info...

Dyngos - a moge Cie spytac po co to jest?? O jakie nakładki na blotniki Ci chodzi?? Takie jak czasami widze taki chromowany badziew, tyle ze czarny (tez badziew?? ) Po co Ci to?

jasne ..juz mowie... podobaja mi sie a po drugie spelniaja funkcje ochrone podobnie jak listwy boczne...

www.wiejski.tuning.prv.pl

Panowie każdy lubi co innego!!!
Mi naprzykład podobają się wloty ala Pług 206 np. takie jak ma Lego, ktoś lubi nakładki na błotniki, nie zniesę tylko milionów naklejek tiuninkowych

Stary... nie naklejaj żadnych badziewiów na błotniki... oszpecisz tylko samochód a rdza jak będzie się chciała dostać to i tak się dostanie...
No chyba że chodzi Ci tu tylko i wyłącznie o możliwość obtarcia nadkolem o jakiś mur czy sąsiedni samochód - osobiście nie słyszałem, nie widziałem i nie spotkałem się jeszce nigdy z czymś takim, aby ktokolwiek z nas obtarł nadkole - takie cuś zdarza się raz na 1000 lat...
A po za tym prędzej czy później takie nakładki zaczynają się odklejać i pozoztawiają na lakierze brzydkie ślady trudne do usunięcia...

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2003-11-22 09:55:23 ]