Kant skasowany:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kto sie smial z mojego zdezaka tylnego?
strefa zgniotu
zakon czyla sie na swiatlach

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2003-11-20 19:36:05 ]

kondolencje. a masz jakies foty, jak spełniłswoje zadanie to git.

pozdro

uff... szkoda fury.
Ja miałem przedwczoraj spotkanie ze starem.
Z tym, że skasowany został matiz, a nie Fiacik...

Ojej.. Matiz chyba juz nie do uratowania

Cytat:
2003-11-20 14:45:15, ArF pisze:
Ojej.. Matiz chyba juz nie do uratowania

No co Ty, nie znasz ludzkich możliwości chyba
Jak ubezpieczalnia nie orzeknie szkody całkowitej to sie robi takie auto. Ja tak dostalem jak jechałem Yaris'em. Poldek - zmasakrowany przód, słupek wygięty i do tego zawinął się na słupie. Yaris troche mocniej poszkodowany niż w/w D.U. ale poldek leciał ~80km/h . I zrobili w ASO, koszty wieksze niz z ubezpieczenia, ale trudno :/.
Kania - zarzuć fotki jak bedziesz mógł i opisz coś więcej jak to było

Ten matiz spokojknie jest do remontu. Nie widze niczego co by sie nie dalo wymienic badz naprawic. Dzieki temu ze star jest wysoki nie widze zeby cos stalo sie podwoziu tego auta dlatego blachy sa do wymiany - to wszystko.

Pozdrowienia

powiem jedno- jako, że wiem jak to auto wygląda... matiz jest złamany w pół. Ma załamaną podłogę, dach w trzech miejscach, przekoszoną budę.
B;acharz u którego stoi ten samochód powiedział mi, że jemu (który ma przecież robociznę za darmo) nie opłaca się tego samochodu robić... same części byłyby za drogie.
Więc - zdjęcia po prostu nie ukazują prawdy i tyle...

Co do postu kani to jak zwykle nic nie rozumiem hehe...chyba mu sie jeszcze palce trzęsły jak to pisał
Nie rozumiem czy fiat został skasowany czy może ten kto go najechał zatrzymał się na tym zderzaku

moze głupio to zabrzmi ale ja się ciesze że komuś za tobą nie spodobał się twój zderzak, przynajmniej naprawisz to co zepsułeś

A co do matiza...to widac na zdjeciach ze dach złamany!!! Ja bym po robocie do takiego samochodu nawet nie wsiadł, a wy chcecie go robić.

A ja mam pytanko do tego zderzaka Kani - co to jest za konstrukcja? Jak i z czego wyczarowana? A może handmadefotomontaż konstrukcja w pełni autorska . Czy jest to na stałe połączone z nadwoziem (spaw, szpachloowa) bo słabo widać?
I BTW - poszerzenia nadkoli robione czy kupne?

ps. Bedzie jakaś krótka fotorelacja tego uszkodzenia?

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-11-22 01:00:51 ]

To jest niezła rzeźba z blaszanych listewek ten tylni zderzak. A poszerzenia zostały zrobione z nadkoli maluchowskich o ile mnie pamięć nie myli.

a ja myślałem, że poprostu jest rzeźba ze szpachli

a wiec ten pseudo zdezak uratowal mi kanta przed citroenem xara
ksara zniszczenia caly przod (blotniki , maska , pas przedni ,
lampy ,zderzak)poprostu masakra )

kant woz pancerny
rozbite klosze (nie lampy) tylne, przeciwmgielne i cofania
oberwane pseudo dyfuzory (co bardzo mnie cieszy)
lekko zgiety spojler

co do rzezby sa to profile zamkiete o przekroju kwadratowym przyspawane spawem ciaglym
zdjecia postaram sie pochwalic pancerna konstrukcja
P.S.
acha blotniki tylne nieruszone