Leje sie olej od storny rozrzadu.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie - chyba sie potne....
Nowy simering nowe uszczelki nowe koło napedzajace pasek i dalej dupa.
Jak ciekło tak cieknie i nie wiem skąd ;((((
okolice rozrzadu ....
I juz wiem ze wali wałek rtozrzadu o obudowe - wymienic musze mam dosc.
znowu silnik na czesci rozkrecic musze

Wypolerowałeś powierzchnię koła współpracującą z simmeringiem? Nie ma żadnych rys na powierzchniach na pokrywie i na bloku współpracujących z uszczelką(tą papierową między pokrywą i blokiem)? Jak do cholery jest możliwe żeby wałek walił o obudowę??? Jak tyś to poskładał? Aha, nie rozluźniła się któraś zaślepka w okolicy pompy oleju? Nie wiem czy może ciec na śrubach mocujących pokrywę, musiałbym zmierzyć.

Jutro bede nieudolnie próbował go rozkrecic ........
To co wspólpracuje z simeringiem jest nówka !!!!
Wiec raczej bez rys .....
Bede szukał jutro mze gdziesjest jakies skrzywienie np na obudowie rozrzadu ...
Bo mi juz nic innego do łba nei przychodzi.
A jutro go rozkrecam wkładam wałek serie i wieksza uszczelke pod głowice.
Mam gdzies sport ja chce auto do jazdy .....

Czuczu miałem podobnie i wiesz co było? Podpowiedział mi o tym Arti... olej walil spod miski olejowej i koło pasowe go rozrzucało i wydawało się że się leje z simeringa
Powodzenia

A w sumie czemu wsadzasz serie wałek?? Bedziesz tego żałował,oj bedziesz... :p Ja ostatnio jexdziłem seria malcem i czułem sie jak na rowerze...

rozkręć wszytsko i zkreć z ksiązka w rece. ja kiedys zapomniałem wsadzic zimering-tak to sie pisze?? i tez olej leciał jak głupi

pozdro i powodzenia

CzuCzu nowe niekoniecznie znaczy dobre. Ja też kiedyś tak myślałem i po 5000 km simmering po prostu zniknął. Starł się na amen. Potem poszedłem po rozum do głowy, papierem 600 ładnie na lustro wypolerowałem i jak na razie jest święty spokój.

Ale simering ma 35 sekund pracy !!!!
Czaisz całe 35 sekund pracował silnik zanim zaczeło leciec olejem .....

jak simmeringi a szczegolnie takie to tylko orteco (mozliwe ze przekrecilem nazwe firmy lekko)