Witam Was po raz pierwszy.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Was. jestem tu nowy jak widzicie. chiał bym was troche poznac. i dowiedziec sie cos od was o klubie i wogóle. Koniu pozgrawiam idzieki za powitanie

a to i ja witam, witam i o zdrowie pytam... Jak zauwazylem po koncowce niku masz fiata 125??
Pozdrawiam

również witam

Cytat:
2003-11-24 20:46:53, Krycho125 pisze:
chiał bym was troche poznac.

Nazywam sie major duh i mam stopień majora..urodziłem się w maju..w drugiej połowie maja...dokładnie 28. Tyle o mnie..czy sa jakies pytania ?

Sorry nie mogłem sie powstrzymać. Witamy serdecznie.

welcome on earth my Friend!

...trafiłes w dobre miejsce kolego....

Znamy się mało, więc może kolega powie kilka słów o sobie. A najlepiej o swoim autku. Jak się domyślamy jest to Fiacik 125p, ale coś wiecej prosimy. Uzupełnij troche danych w profilu.
Ale witam! - jakże by inaczej .

ja rowniez witam serdecznie!!!
...ale w zupelnosci popieram Racea....wiecej o swoim autku!!! no i moze jakies zdjecia
pozdrawiam

Wspominałem już że lubie nicki z zawartą w nim nazwą posiadanego auta?

Cytat:
2003-11-24 22:31:40, Race_D pisze:
Wspominałem już że lubie nicki z zawartą w nim nazwą posiadanego auta?

wow....tego sie po Tobie nie spodzeiwalem!

A tak serio- witam nowego kolege.

Ja Cie tez witam

i ja witam i tak jak pozostali czekam na info na temat twojego bolidu

Kolega Krycho prosił żebym przekazał więc tak czynię :
Cytat:
włączony 2003-11-25 23:03:00, Krycho125 napisał:
witam witam. dzieki z gory za powitanie. widze ze tu sie spotykaja zajebisci goscie. jestem jeszcze jak to juz gdzies pisalem nieobeznany w tym wszystkim tutaj poczawszy od internetu, ale powoli sam do wszystkiego dochodze. sorry za zwloke w odpisywaniu ale wiesz...
co mogo powiedzic no mam kanta jak juz pewnie wiesz... strasznie lubie kolo niego grzebac chociaz to nie jest jeszcze tak do konca różowo bo on taki mój jak i ojca. ale na wiosne sie to moze zmienic. jest z 1982r ale stan zajebisty(dzieki ojcu, ja nim jezdze i kombinuje kolo niego dopiero 2lata) orginal prawie oprocz moich przerobek. nie mam takich zdiec jak jest porobiony, ale postaram sie cos skombinowac. kupilem do iego fele od BMW 5,5cala oczywiscie biale, fiat pomaranczowy szyby sciemnione z tyl i posek z przodu w srodku kulelki regolowane troche blach garbowanej troche gladkiej alumuniwej, mniejsza kierownica biale zegary nakladki lewarek zrobilem z tloka od komarka (extreme heh) tak pozatym audio jakies tam radio na CD wzmacniacz 280W 4 glosniki 4drozne do tego na poczatku wydawalo mi sie ze to sieje jak h.. ale tera bys ie jeszcze co przydalo i nad tym mysle. a i caly srodek bede obijal na niebiesko tzn wykladzinka. narazie zaczalem drzwi reszte na wiosne bo stwierdzilem ze na zime to nie ma sensu. silnik orginal, nic nie robione,ale cos w przyszlosci napewno sie zmieni. nie wiem jak to ta wiadomoscia bedzie dojdzie tylko do ciebie chyba to jak mozesz zrob tak zeby inni tez wiedzieli kto to ja jest i z czym przychodze. (...)

I mały fragment zostawiłem tylko dla siebie - w końcu PW
Z opisu wynika że coś kolega przy autku robił, pewnie nie tylko ja jestem ciekaw jak się całość prezentuje więc czekamy na zdjęcia

Ja też witam serdecznie!!

I ja sie dolanczam do powitaj jak wswzyscy czekam na jakies fotki bo jestem ciekaw jak to twoje cudenko wyglada
pozdrawiam

witka

Witam kolejnego uzytkownika 125p.

No czołem ja też jestem nowy. Atmosfera jest tu cool. Trzymaj się.

trzyamjcie sie nowi i róbcie furki przez zime to na spotach w nowym sezonie bedzie sie z kim opscigac a jak nie to chociaz napic przy ognisku hehe

WITAM

heeeeeeeloooooooou