Chiptuning MAMY OFERTE WPISYWAĆ SIĘ.!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam prowadziłem jakiś czas temu rozmowy z Rumcajsem na temat ChipTUNINGU naszych klubowych bolidów w dniu dzisiejszym otrzymałem zapytanie o ilość klubowiczów chętnych na taki zabieg tak więc jestem za tym aby zrobić ankiete na ten temat cena takich przeróbek jest uzalerzniona od ilości chetnych wiec narazie robimy liste zainteresowanych o cenach porozmawiamy jak już będziemy mieli oriętacje ile osób jest zainteresowanych tematem tak wiec proszę o info o rodzaju silnika oraz uzytkowniku

NO KOLEDZY LICZE NA WAS WPISYWAĆ SIĘ NARAZIE DO TEGO WĄTKU.!!!!

w zależności od kosztu samego Chipu i kosztów montażu, to ja jestem zainteresowany silnik 1.8 C18LE

acz kolwiek wiem że w przypadku naszych silników nie wiele to da...

[ wiadomość edytowana przez: Krzysiek-Diackon dnia 2003-11-27 09:16:21 ]

Jestem zainteresowany (ale uprzedzam mam mało środków )

Silnik 1,5 16v dohc

Nie wiem, czy z 1,5 da się coś więcej wycisnąć, a nawet jak się da, to zyskasz kilka kucyków kosztem silnika, który się zarżnie.

Jak się ma chiptuning do jazdy na LPG(instalka zwykła)?
Czy oferta dotyczy tylko espero czy leganza też mogłaby wchodzić w rachubę?

Pzdr

Ja tez jestem zainteresowany ale tak jak napisal Armani mam malo srodkow. Silnik 1.5 16V DOHC

espero Only.!

nie no zeby nie bylo ze sie czepiam albo szukam dziury w calym ale..jesli jest jakas oferta to moze by ja doprecyzowac czyli..
1.
na czm dokladnie polega przerobka? czy tylko wymiana chipa czy cos wiecej?
2.
czy wszystkie silniki wchodza w gre?
3.
jakie przeprowadzono testy..czyli jaka jest skutecznosc tej przerobki i czy owa skutecznosc jest gwarantowana?
no i ewentulane konsekwencje czyli np skrocenie zywotnosci
4.
jak to sie ma do LPG? (ktos juz o to pytal)
5.
cena zalezy od ilosci chetnych..no ale chyba sa jakies widelki (od x zl do y zl) jakie sa x , y??

no i wtedy chyba mozna odpowiedzialnie sie zapisywac..

moze pierwsze 4 pytania sa naiwne..ale jak widac na moim przykladzie nie wszyscy wszystko wiedza

Hmm... Mam takie same pytania jak Qbaj

Bo z Twojego postu nie wynika kompletnie nic... Kto, gdzie, jak i na czym...

Poniżej zamieszczam wykresik Lanosa z chipem Tylko dowiem się, kogo autorstwa

Zresztą o chipie... Było już dużo. I wszystko kończyło się na niczym.

Pozdro.

bo tez nic wieiej niewiem.!
chip tuning to chyba jasne no chyba ze komuś sie nieche po sieci poszperać i poczytać naczym to polega to juz nie moje zmartwienie.!
LPG i chip to sie = dupa blada to tez chyba oczywiste no nie narazie robimy rozeznanie wsrod chetniych a nie skladamy konkretne oferty co do silnikow to zapisywac sie potem pomyslimy i Rumcajs sprezyzuje kwestie.!

hahaha to sie ubawilem.. no nic nic..czekamy na sprecyzowanie

jakby dzialal na gazie i byl niedrogi to tez sie zapisuje. 1.5 16v