Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-11-27 08:13:58 nO I STAŁO SIĘ wczoraj popoludniu spokojnie sobie jechalem w Katowicach przedemną jechał sobie równie spokojnie radiowóz po 300m gość pomachał mi lizaczkiem tak wiec staneliśmy na poboczu i się zaczeło rozmowa była krótka zabieramy dowód za przyciemnione szybki ja nato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz trzeba mieć świstek z stacji diagnostycznej że przednie szybki są wolne od foli (oczywiście już mam) niech nikt czasem niemyśli że zdiołem folie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Janow signum1.9/corsa1.4Si Kraków | 2003-11-27 08:51:20 już wiem - zarzut fałszowania dokumentów albo poświadczenia nieprawdy dla diagnosty + współudział dla głównego zainteresowanego. Dramatyzma narasta ![]() |
![]() Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-11-27 09:46:19 jedno ale kto im powie ze folie były na szybie podczas przegladu bo napewno nie ja oczywiwscie ze folie zdiołem jakby inaczej.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() RICO__ Espero 1,5 LPG Kraina wiecznych lodów | 2003-11-27 13:23:57 Po prostu mowi sie ze u diagnosty samochod byl bez folii, po diagnostyce zalozyle na nowo - no i diagnosta jest wolny od zazutow |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-11-28 08:27:25 Niestety musze się przyznać, pochopnie podjąłem decyzję o założeniu Tłumika sportowego, nie powiem podobają mi się takie kominy, a kierowałem się dążącą do destrukcji tłumika korozją. Ten sportowy udało mi się założyć za 280zł (materiał + robocizna), oryginału bym za tyle nie założył, po drugie to kwasówka więc powinien wytrzymać dłużej... ale już tęsknię do błągiej ciszy w esperaku, jak przyjdzie znowu zmieniać tłumik to zakładma standart ale równierz z kwasówki...
Sportowe tłumole są dobre jak ktoś ma mały sportowy samochodzik tylko i wyłącznie do popierdalania, a nie auto rodzinne jak w moim przypadku, pozostało mi tylko wygłuszyć tył kanapy i drzwi i będzie git, w sumie w środku nie jest aż tak głośno, ale wjeżdżając późnym wieczorkiem na osiedle , wszyscy wiedzą że to ja ![]() ![]() |
piotr-ek | 2003-11-28 08:33:05 A to sportowy wydech nie dodaje z 10 KM? ![]() |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-11-28 08:36:57
to nie pisałem jeszcze że mam teraz 105kucyków ??? ![]() ![]() Pozdrófka ![]() |
![]() Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-11-28 14:17:30 a wystarczyło sobie przypomnieć moje zmagania z tłumikiem
rada jest prosta fabryczny tlumik + ladna koncowka i to jest ideal wyglada niezle a jest cihutki.!! |