MÓJ MALEC!!! CO O NIM MYŚLICIE?? PROSZE O OCENĘ:)))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto link do stronki z fotkami mojego malca. Wypowiedzcie sie co o nim sądzicie i co można jeszcze zmienić bądź dodać.Z góry wielkie dzięki. Szczecin pozdrawia wszystkich maniaków TUNINGU)) OTO LINK ------>>>> http://www.gryf.home.pl/suchy.html <<<<-----

Witam
ogolnie maluszek bardzo ladny, jedyne co mi sie nie podoba to dokladki pod zderzaki , naklejka na tylnej szybie i ten kolorek jakis taki fele masz fajne
a tak wogóle to jest

fajny zalozylbym tylko wlew od eleganta i odkleil sticker fiat sport

a jaki silnik? jakie wnetrze?

o wlasnie i kolor cos nie zabardzo mi sie podoba

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2003-11-27 12:56:07 ]

Malec niczego sobie, fajne lustereczka i piekne felunie, te progi tez mi sie podobają, ale te dokładki pod zderzaki wypakuj bo psuja caly urok tego malca, przynajmniej jak dla mnie, no ia naklejka tez nie pasuje. A masz jakies fotki wnetrza autka??Ogolnie autko fajnie sie prezentuje
Pozdrawiam

Co do silnika to takie podstawy jak planowana głowica, stoczone koło zamachowe itp. Nie pakuje w ten silnik bo po zimie zakładam 1.1 od UNO i musze zbierać kasę na ten nowy. Co do nakładek pod zderzaki to myślę o całych zderzkach sportowych tylko narazie frutu nie ma. Co do koloru to bylo specjalne zagranie bardzo mało jest maluszków takiego koloru, bardzo rzuca sie w oczy i jest rozpoznawalny))

Mi sie podoba twoj malarek Zrobiony ze smakiem i z wyczuciem.

Mam pytanie jak masz szpilki do tych felg? Bo ja mam takie same felgi ale boje sie ze mi popekaja szpilki jak bede gdzies jechal . Ja szpilki mam troche dluzsze od seryjnych. Ale jak przykrecilem kola to sie wystraszylem jak sie szpilki piekinie rozeszły do zewnatrz ( rozcapierzyly ). Ten rozstaw 4*100 mnie przeraza.

Bardzo ladny tylko wypiepr te dokladki pod zderzaki i naklejke z tylu

Jak dla mnie to GIT ale ten kolorek nie taki ja bym wybrał jakiś bardziej oczojebny ale wielkie brawa za wkład !!!

Jak dla mnie to GIT ale ten kolorek nie taki ja bym wybrał jakiś bardziej oczojebny ale wielkie brawa za wkład !!!

A mnie się podoba całokształt

A mi się kolor zajebiście podoba. Nie wiem o co wam chodzi.

Strasznie mdły kolor i te dokładki pod zderzakiem są okropne.
Fajne natomiast masz lusterka i korek wlewu paliwa.

Bedąc szczery to kolor jak dla mnie do bani na maksa.Sorry ale przypomina mi "dawne czsy" gdzie to wszystko malowano w jakis takich wyblakłych kolorach, szczególnie ściany w szkołach, brrrrrrrr
Co do autka to ja już ten etap mam za soba tzn. dokładki.Fajnie że nie jest przesadziście ale te dokładki i tak bym usnął.Podoba mi sie tył autka(może dlatego że sam mam bardzo podobny )
Ogólnie ok

Bez tych spojlerów to daje 5+, ale z nimi to najwyzej 2 i na WT..sorry ale brzydze sie takim palstikom, nie nawidze tego badziewia...ale za to brawa za brak czarnych szyb z tylu, az nie moglem uwiezyc ze ich tam nie ma..to mnie milo zaskoczylo..naprawde bez spojlerow i dokladek bylby suuuuper

Ogólnie kaszelek całkiem fajny
Ale pare rzeczy mi się totalnie nie podoba:
- nakładki pod zderzakami;
- progi;
- no i te kierunki w lusterkach

Za to fele pierwsza klasa

Cytat:
2003-11-27 14:04:35, Lo3eK pisze:
Ja szpilki mam troche dluzsze od seryjnych. Ale jak przykrecilem kola to sie wystraszylem jak sie szpilki piekinie rozeszły do zewnatrz ( rozcapierzyly ). Ten rozstaw 4*100 mnie przeraza.

kup sobie sruby przeznaczone do przykrecania felg o minimalnie roznym rozstawie otworow i po sprawie

Autko całkiem przyjemne nie podobaja mi sie tylko te te te spod zderzakow i progi oraz naklejka i bedzie supcio!!!! podobaja mi sie te kierunki w lusterkach, fele MIODZIO

pozdr

Ogólnie autko ładnie sie prezenci, mam troche inny gust ale ogólnie

no ja nie napisze nic konstuktywnego bo to nie moja estetyka jedynie chcialem pozdrowic wlasciciela

Dokładki pod zderzaki i naklejka get out!I te lusterka tez mi jakos nie pasują ale fajnie zadbany.Kolor to kwestia gustu