Szerokie zderzaki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szeroki zderzak kupilem daaaaaaaaaawno temu - za dwa (przedni i tylny) dalem chyba gdzies kolo 200 zl.
z tego co pamietam to istnieje mozliwosc dolozenia samej dokladki pod "waski" zderzak ale niestety trzeba sie z tym troszke pobawic... duzo prostsza operacja jest wymiana calego zderzaka (razem z belka najlepiej) - odkreca sie o ile dobrze pamietam dwie sruby zdejmuje zderzak z belka i zajklada nowy lepsiejszy. tylne dokladnki do zderzaka (te hmmm wasiki) to banal mozna je swobodnie dolozyc do standardowego bez wiekszych problemow.
a co do szerokich zderzakow - Pawel cos mi wspominal ostatnio ze ktos tam gdzies tam ma takowe do sprzedania - tyle ze to na pomorzu... no chyba ze na wiosne zorganizowalibysmy sobie wreszcie jakis zlocik i wtedy kto wie...
a co ospojlerowania - ja bym chetnie nabyl oryginalne progi z gti...

Hmm.. bo ja juz na niemieckim ebayu zaczolem szukac i pytac gosci co sprzedaja czesci do B12 wiec pomorze to dla mnie pikus. Zalezy mi tylko na przdnim zderzaku, najlepiej jak mowisz razem z belka lecz chocby to byly same plastiki to tez moze byc..
I tu mam do ciebie prosbe sruba - bo jedyna jakie ja znalazlem puki co zderzaki to bylo ze 2 razy za drogo czyli 250 zl za przedni i do tego czerwony ( w sumie jakbym kupil ten przod do 100 zl to moze byc jakiegokolwiek koloru, polakieruje sie..)
Aha, ta prosba Sprawdz ten namiar od Pawla prosze Cie. przeciez taki zderzak mozna wyslac nawet poczta za parenascie zl wiec raczej zaden problem.. Z gory dzieki; napisz jak czegos sie dowiesz! Ja wciaz szukam.

irq

ok z Pawłem bede sie widzial albo w weekend albo w przyszlym tygodniu (zalezy kiedy z Warszawki wroce) to go dopytam co i jak i ewentualnie wyslemy ci graty poczta

bede czekal.. bylo by ze tak powiem zajebiscie!
szerokie zderzaki to wszystko czego mi puki co (odpukac!) trzeba z czesci
(no i moze modul sterowania jakis oryginalny bo na lutowanym sie niepewnie jezdzi

masz tu numer do gościa , ze 2 moze 3 tygodnie temu chciał spzredać głowicę do 1.8 GTI może resztę gratów też ma i by było to co chcesz, w sumie to nie pytałem - 095 7263498 i 501 667750