| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Sruba Mitsubishi Colt Gdańsk | 2003-11-27 15:23:19 szeroki zderzak kupilem daaaaaaaaaawno temu - za dwa (przedni i tylny) dalem chyba gdzies kolo 200 zl.
z tego co pamietam to istnieje mozliwosc dolozenia samej dokladki pod "waski" zderzak ale niestety trzeba sie z tym troszke pobawic... duzo prostsza operacja jest wymiana calego zderzaka (razem z belka najlepiej) - odkreca sie o ile dobrze pamietam dwie sruby a co do szerokich zderzakow - Pawel cos mi wspominal ostatnio ze ktos tam gdzies tam ma takowe do sprzedania - tyle ze to na pomorzu... no chyba ze na wiosne zorganizowalibysmy sobie wreszcie jakis zlocik i wtedy kto wie... a co ospojlerowania - ja bym chetnie nabyl oryginalne progi z gti... |
irq Sunny B12 Coupe Katowice | 2003-11-27 16:38:24 Hmm.. bo ja juz na niemieckim ebayu zaczolem szukac i pytac gosci co sprzedaja czesci do B12 wiec pomorze to dla mnie pikus. Zalezy mi tylko na przdnim zderzaku, najlepiej jak mowisz razem z belka lecz chocby to byly same plastiki to tez moze byc..
I tu mam do ciebie prosbe sruba - bo jedyna jakie ja znalazlem puki co zderzaki to bylo ze 2 razy za drogo czyli 250 zl za przedni i do tego czerwony ( w sumie jakbym kupil ten przod do 100 zl to moze byc jakiegokolwiek koloru, polakieruje sie..) Aha, ta prosba irq |
Sruba Mitsubishi Colt Gdańsk | 2003-11-27 16:51:44 ok z Pawłem bede sie widzial albo w weekend albo w przyszlym tygodniu (zalezy kiedy z Warszawki wroce) to go dopytam co i jak i ewentualnie wyslemy ci graty poczta |
irq Sunny B12 Coupe Katowice | 2003-11-27 18:03:43 bede czekal.. szerokie zderzaki to wszystko czego mi puki co (odpukac!) trzeba z czesci (no i moze modul sterowania jakis oryginalny bo na lutowanym sie niepewnie jezdzi |
ern Sunny Coupe 1.8 GTI Rzeszów | 2003-11-28 00:15:16 masz tu numer do gościa , ze 2 moze 3 tygodnie temu chciał spzredać głowicę do 1.8 GTI może resztę gratów też ma i by było to co chcesz, w sumie to nie pytałem - 095 7263498 i 501 667750 |