Co się dzieje ze stroną klubu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Już dwóch posiadaczy Espero, którym poleciłem naszą stronę powiadomiło mnie że strona albo nie działa ( lub inne problemy ) co się dzieje kol.Ćwikuś.
Jak tu reklamaować naszą stronkę.
Ludki proponuję opłatę klubową i profesjonalny płatny serwis.
Forum to nie wszystko.

Faktycznie, dzisiaj nie mozna otworzyć strony klubowej
A jeszcze wczoraj tam zaglądałem i przeczytałem info Ćwikusa, że zapełniła się dostępna pojemność strony, w ilości chyba 35 MB.
Stąd komunikat przy próbie otwarcia strony - "sieć lub serwer mogą być niedostępne lub przeciążone"

byla propozycja ze strony jednego z klubowiczow, ze on da nam konto, da utrzymanie domeny no ale wlasnie... wypadaloby wykupic wtedy adres np. espero.pl co kosztuje niemale pieniazki (bodajze ponad 100 zlotych)... szczerze mowiac nie widze zbiorki pienieznej w klubie bo ... no wlasnie. takie rzeczy nam jeszcze nie wychodza (nie dojrzelismy?), zaraz poleca glosy ze to tylko klub, po co wkladac w to kase (kilka zlotych na lebka... ale coz, za to mozna miec np. winko), ze to, ze tamto...

... poki co strona jest na koncie L.Gajera (dzieki!!!) gdzie mamy o wiele wiecej przestrzeni... Adminek wlasnie powiedzial mi ze zmienia delegacje domeny wiec za 30 minut powinno byc juz wszystko OK... na pewno do jutra.

Jutro wiec najprawdopodobniej aktualizacja

Ja jestem sklonny wplacac kase na nasz klub tylko rozsadna cene. Moge dac 50zl rocznie

Taaaaa, a co wtedy z moja naklejką klubową????

a co jest z twoja naklejka?

Cytat:
2003-11-27 20:33:58, Bartek1112 pisze:
a co jest z twoja naklejka?

Adres na niej będzie nieaktualny. No chyba, że zrobić przekierowanie. Ale nie będą jednolite - naklejki

Ale ja bym niechcial sciagac juz naklejki niemozna zrobic tak zeby zostal ten adres?

Eee tam, nawet gdyby doszło do zmiany, to co to szkodzi takie małe "OF"
Wtedy Nowi będą wiedzieli, że "Stary Member's" jedzie

heheh no ba. to ja niezmieniam adresu na szybie

sory że sie wtrącam ale zostawcie jak jest bo jest ok. a strona działa dobrze cały dzień śledziłem ją w pracy. dziękuje za udzielenie głosu

Obecny adres jest tylko aliasem więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby po wykupieniu domenki był nadal aktualny.

Szczerze mówiąc ja też już od pewnego czasu myślałem, żeby zrobić zrzutkę na domenkę i serwerek. Z nowymi klubowiczami nie było by problemu - płacisz i jesteś klubowiczem . Gorzej mogłoby być z obecnymi. Dlatego przydałby się jakiś tyran w klubie, który by zarządził zrzutkę po np. 10 zł. (to chyba nie jest duża kasa dla właściciela prestiżowej limuzyny ), a jak ktośsię opiera to nasłać na niego talibów i do piachu .
Nie zawsze demokracja jest najlepszym ustrojem, a u nas w klubie jest duża "bezwładność materii".

sprawdzalem
domena espero.pl jest wolna
koszt wykupu 100 Irok i 200 drugi
wykup min na 2 lata
jest 140 czlonkow klubu bede optymistyczny niech 100 zrobi zrzute po 10 zeta to juz jest ladny grosz
panowie (M) zrobcie ankiete i zobaczymy

ew mozna by porozrzucac troche rzeczy ze strony of.pl (np galerie poszczegolnych ludzi na inne strony)
ja moge zaoferowac 10 mb na swojej stronce dopoki admin sie nie dopatrz i nie wywali tego ew pogadam z nim czy nie mam nic przeciwko

ja w kazdym razie jestem sklonny sie zrzucic

Ja jestem za. Moglibysmy robic zrzuty i potem jakies gadzety klubowe naklejki na samochody itp. Ja w kazdej chwili moge chajs dac tylko gdzie i komu. Juz dawno cos takiego powinno byc

Mam nadzieję, że tym razem temat wypali.
Proponuję, aby (M) kasował posty osób które są temu przeciwne . Ułatwiło by to znacznie sprawę .

widze nie ma zbytniego odzewu ani od(M) ani od ludzi
czyli tak jak zawsze troche krzyku i cisza
niech inni sie martwia

Tez to zauwazylem No niestety Cezariusz takie zycie

mamy 140 Memberów, ok 50-70 (może) takich aktywnych, niech kazdy da po 5 zł i bedzie troche kasy, składki po 5 zł nikomu nie załmią budżetu i kasa bedzie, raz na 4-5 miesiecy po 5 pln powinno starczyc na utrzymanie strony na innym serwerze czy dzie tam??

Dobra tylko gdzie i komu wplacac kase?

Cytat:
2003-11-28 16:36:45, cezariusz pisze:
widze nie ma zbytniego odzewu ani od(M) ani od ludzi
czyli tak jak zawsze troche krzyku i cisza
niech inni sie martwia

Wielki brat patrzy